Prihlásenie

Meno

Heslo



Nie ste užívateľom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.

Mailing list

Meniny


Dnes má sviatok

Nový Web ?

Potrebujete nový Web ?

Aj my bežíme pod nimi !!!

Dlhé roky a maximálna spokojnosť

Hierarchia článkov

Duch ???

Žeby Duch ?

 

Veľa krát som počul, ako niektorí ľudia fotografujú a vyfotia niečo čo nebolo vôbec vidno pri samotnom fotografovaní. Nikdy som tomu moc neveril, až teraz sa to stalo práve mne. Táto fotografia so zvláštnym úkazom vznikla na prechádzke s mojou manželkou, (na fotke) dňa 23.5.2004 v Bratislave – Dúbravke.

Čo je to ????????

Keď si fotografiu pozorne pozriete, mnohých z Vás určite napadne že je to šnúrka z fotoaparátu ktorá sa dostala pred objektív. Omyl! Mňa to hneď tiež napadlo a pátral som po tom. Klamal by som keby som povedal že tam určite nebola. Áno mohla tam byť! Lenže, keď idem fotiť tak si šnúrku na fotoaparáte najprv omotám okolo prsta aby mi nezavadzala pri fotení. Ale dajme tomu že sa to naozaj nedopatrením stalo, ale ako je potom možné že na hornom konci rovná šnúrka na fotografii (a to je podstatné) uzatvára celý oblúk cez fotografiu, pričom na fotoaparáte je horný koniec pevne uchytený a teda musí smerovať rovno hore. O týždeň neskôr som sa snažil šnúrku pred objektív naaranžovať viackrát a na fotografii sa neobjavilo nielenže nič zvláštne ale vôbec nič. Totiž na tak malý objektív to ani nedostanete a môžete mi veriť, že som sa o to snažil naaranžovať to akokoľvek. Môžete ma podozrievať, že je to fotomontáž, nemám ako vás presvedčiť ale o takých veciach nemám ani páru a prečo by som to vlastne robil? Ďalšia možná moja úvaha je taká, že z ezoterického pohľadu to mohla byť akási energia nám doteraz neznáma a ťažko vysvetliteľná. Ale aká a prečo a ako sa zobrazila? Viete poprípade o inej možnosti? Čo to podľa vás je? Ako si myslíte, že to vzniklo? To je otázka pre Vás kto tieto riadky práve čítate a ktorú by ste mi mohli pomôcť vyriešiť, napríklad pomocou diskusie

Miro.S.

 

19.10.2003 sme dostali e-mail tohto znenia :

ZDRAVÍM VÁS.

Dlho sa zaujímam o paranormálne javy a teraz som na internete našiel Vašu stránku.

Mám jednu zaujímavosť.

Mám 15 rokov a som u nás v škole správca školskej web stránky, a ako som fotil videokamerou školské priestory, keď som doma robil obrázky do počítača tak som si všimol, že na podlahe telocvične je nejaká tvár. Nikto mi neverí, lebo nemám originál fotku. Každý si myslí, že som to upravil doma na pc. Ale neupravoval som to. Mohli by Ste sa na to pozrieť, a napísať mi čo si o tom myslíte??

FOTKU POSIELAM V PRÍLOHE.

Vopred ďakujem za skorú odpoveď.

Rado.

 

 

Podľa nášho prieskumu snímok asi nebol manipulovaný ale mate možnosť sa vyjadriť aj vy, či už cestou e-mailu alebo cestou diskusie.


This page is copyright (c) 1996
-2014
www.aufob.org

Komentáre

Žiadny komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Vygenerované za: 0,06 sekúnd
1,327,447 návštev