Prihlásenie

Meno

Heslo



Nie ste užívateľom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.

Mailing list

Meniny


Dnes má sviatok

Nový Web ?

Potrebujete nový Web ?

Aj my bežíme pod nimi !!!

Dlhé roky a maximálna spokojnosť

Interviev s Michaelom Hesemannom

Interviev s Michaelom Hesemannom.


Dňa 7. 11. 98 predniesol pán Michael Hesemann ďalšiu zaujímavú prednášku o problematike UFO. Zároveň premietol najnovšie zábery objektov, ako aj mimozemskej živej bytosti, ktorá žila dlhšiu dobu v AREALI 51 v Nevade. Ako zástupca slovenskej delegácie som položil p. Hesemannovi niekoľko otázok spojených s videozáznamami, ktoré som na prednáške videl. Náš rozhovor sa týkal aj ďalších doteraz nevyjasnených otázok o problematike UFO. Toto interviev poskytol len nám a vďaka tlmočníčke, ktorá ochotne a nezištne pomohla, a tak som sa už tretí krát mohol osobne rozprávať s p. Hesemannom, ktorý prejavil veľký záujem o Slovensko.

1.) Aké materiály ste priniesli na túto prednášku?

Priniesol som zábery, na ktorých sú vidieť manévre vesmírnych lodí nad najväčšími mestami sveta. Asi najunikátnejší z nich pochádza z Mexiko City. Je na ňom zachytený veľký objekt letiaci nad mestom za bieleho dňa. Na záberoch je jasne viditeľný kovový disk, vznášajúci sa nad činžiakmi. Chvíľami sa za nimi stráca, chvíľami sa zas objavuje. Okrem autora filmu toto pozorovanie potvrdilo ďalších 15 očitých svedkov.

2.) Rozprávali ste sa s nimi osobne?

Vybral som sa za nimi sám a asi s polovicou z nich som osobne hovoril. Boli to ľudia zo všetkých spoločenských vrstiev. Mal som dojem, že sa im dá veriť. Utvrdil som sa v tom, že ten film je absolútne vierohodný.

3.) Ako si vysvetľujete, že v poslednom čase sa v Južnej Amerike objavilo viacero senzačných pozorovaní UFO?

Juhoamerické krajiny majú bohatú kultúrnu minulosť. Napríklad v Mexiku existovala starobylá kultúra Aztékov. Je možné, že tieto staré indiánske národy mali už v staroveku kontakty alebo skúsenosti podobného druhu. Otázka kontaktov alebo pozorovaní úzko súvisí s otvorenosťou ľudí. Ak človek verí alebo je otvorený voči tomuto fenoménu, potom viac vidí.

4.) Čo je nového v kauze známej pitvy mimozemšťana z Roswellu?

V prvom rade treba povedať, že neišlo o mimozemšťana z Roswellskej havárie. Na tom filme je bytosť z havárie, ktorá sa odohrala o čosi neskôr na mieste ležiacom relatívne blízko Roswellu. Preto sa to často pletie. Ja som tento film viac ako rok skúmal a študoval. Podarilo sa mi získať kontakt na kameramana a rozprával som sa aj s niekoľkými očitými svedkami. Podľa mňa už niet pochýb o tom, že film je absolútne autentický.

5.) V poslednej dobe sa objavilo niekoľko správ o vstupe obrovských objektov do pozemskej atmosféry. Ide o informácie z rôznych končín sveta a z Internetu. Viete k tomu niečo povedať?

Americké veliteľstvo protivzdušnej obrany NORAD v poslednom čase naozaj niekoľkokrát potvrdil prienik neznámych veľkých telies do atmosféry. Čo sa týka Internetu, správy z tohoto zdroja nemusia byť vždy pravdivé. V tejto sieti sa totiž časti šíria obrovské klamstvá. Pravdou však je, že na radaroch už boli niekoľkokrát zaznamenané objekty veľkých rozmerov. V tejto súvislosti by som rád spomenul aj operáciu PRATO, ktorú zorganizovalo brazílske vojenské letectvo. V roku 1997 boli v delte Amazonky viackrát pozorované gigantické objekty. Armáda sa preto pustila do bádania, ktoré trvalo tri mesiace. Zistilo sa, že v oblasti Amazónie sa podozrivo často pohybovali veľké lietajúce útvary, častokrát s priemerom až 300 metrov. Veľmi zvláštne manévrovali. Častokrát sa priblížili tesne k pozorovateľom. V jednom prípade vzdialenosť medzi ľuďmi a objektom klesla na 70 metrov. Veliteľ operácie PRATO, plukovník Rolland Dalima, poskytol na túto tému niekoľko rozhovorov. Bohužiaľ, krátko po ich uverejnení bol nájdený mŕtvy.

6.) Ako vidíte budúcnosť programu CETI a čo hovoríte na najnovšie zistenia o legendárnej tvári na Marse?

Program CETI pokračuje ďalej. Boli zachytené veľmi zaujímavé signály, ale je ťažko povedať, či majú umelý alebo prirodzený pôvod. Je treba počkať, či sa zopakujú. Až potom bude možné vyvodiť nejaké uzávery. Čo sa týka známej tváre na Marse, posledné fotografie pochádzajú z apríla tohoto roku. Ich podrobná analýza ukázala, že vďaka erózii, vysokým teplotám a silným vetrom na Marse nie je možné jednoznačne prehlásiť, že ide o výtvor prírody alebo neznámej inteligencie. Tvar základne však naznačuje umelý pôvod.

7.) Čo si myslíte o televíznom seriály Akty X?

Bol som poradcom pri tvorbe tohoto seriálu. Môžem povedať, že sa v ňom objavujú reálne prvky, ale celkovo ide o číru fantáziu. V tejto súvislosti sa ale vynára otázka otvoreného kontaktu ľudstva a mimozemskej civilizácie. Takýto kontakt bude znamenať obrovskú zmenu v našom svetonázore. Ten deň bude porovnateľný s dňom, kedy sa prišlo na to, že Zem je guľatá a nie plochá. Keď k tomu kontaktu dôjde, pochopíme, že medzi nami niet rozdielu, že všetci sme úplne rovnakí. Je to veľká výzva pre ľudstvo, aby do tretieho ticíročia vkročilo jednotne a spoločne.

8.) Občas sa objavujú tvrdenia, že naša civilizácia speje ku katastrofe. Niektorí ľudia tvrdia, že tí, ktorí budú mať pozitívne vibrácie, budú zachránení kozmickými loďami mimozemšťanov. Čo vy na to?

Ja dúfam, že sa to nestane, že si našu planétu nezničíme. Dúfam, že nebude musieť podstúpiť takúto skúšku. Nedokázal by som sa spoliehať len na pomoc "zvonka". My sami musíme urobiť všetko pre to, aby k tomu nedošlo. Mimozemšťania nemôžu byť zodpovední za budúcnosť našej Zeme. Oni nám určite nedajú zaručený návod na záchranu alebo na lepší život. My sami sa musíme naučiť, ako prežiť.

Miroslav Karlík.


This page is copyright (c) 1996
-2014
www.aufob.org


Komentáre

Žiadny komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Vygenerované za: 0,05 sekúnd
1,327,831 návštev