Prihlásenie

Meno

Heslo



Nie ste užívateľom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.

Mailing list

Meniny


Dnes má sviatok

Nový Web ?

Potrebujete nový Web ?

Aj my bežíme pod nimi !!!

Dlhé roky a maximálna spokojnosť

Čudná loď

Čudná loď.

Celé sa to začalo v máji roku 2007. Na webovej stránke http://www.coasttocoastam.com/gen/page2022.html?theme=light mal zverejnený list istý Chad, ktorý tvrdil, že minulý mesiac v apríli 2007 jeho manželka s mobilným telefónom odfotografovala neznáme lietajúce teleso, ktoré nazval „Čudná loď“ (Strange craft).

Túto prvú fotografiu čudnej lode dal aj zverejniť na spomínanej adrese, je úplne hore ako prvá, trochu rozmazaná kvôli nekvalite optiky a fotografického prístroja na mobilnom telefóne. O päť dní neskôr jeden jeho kamarát tento istý objekt päť krát vyfotografoval ale už kvalitnejším fotoaparátom.

Zverejnených je tam síce šesť fotiek ale jedna je tam dvakrát, časť, kde je niečo napísané akýmsi neznámym jazykom je ešte raz zväčšená.

Potom o mesiac, presnejšie piateho mája 2007 asi o 18:52 hodine Kalifornského času bol tento istý objekt znova dvakrát vyfotografovaný menej kvalitným digitálnym fotoaparátom, ktorý bol zabudovaný do mobilného telefónu. Bolo to pri Kalifornskom jazere Tahoe.

Tieto dve fotografie boli zverejnené na týchto webových adresách:

http://www.mufoncms.com/files/7013_submitter_file1__070505_02.jpg

http://www.mufoncms.com/files/7013_submitter_file2__070505_03.jpg

Bližšie informácie sú na http://www.ufocasebook.com/strangecraftlaketahoe.html

O jedenásť dní na to, túto čudnú loď vyfotografoval ďalší človek, istý „Rajman1977“. 16. mája 2007 urobil Rajman1977 šesť fotiek tohto objektu v meste Capitola v okrese Santa Cruz v štáte Kalifornia v Spojených štátoch Amerických. Fotky sú krásne krištáľovo čisté, nefotil to mobilom ale kvalitným digitálnym fotoaparátom DiMAGE X od firmy Konica Minolta. Preletelo to v malej výške priamo nad jeho hlavou nízko nad elektrickým vedením. Na spodnej časti objektu sa dá znova vidieť nejaké neznáme nepozemsky vyzerajúce písmo.

Fotky boli prvýkrát zverejnené na webovej stránke http://www.flickr.com/photos/8418528@N06/sets/72157600236430072/ ale už tam nie sú. Preto si ich pozrite, prípadne skopírujte tu.

Bližšie informácie o týchto fotkách sú na webovej adrese

http://www.ufocasebook.com/strangecraft3.html

Pozorovanie a fotografovanie tohto alebo jemu podobného záhadného objektu ešte neskončilo.

Dňa 5. júna 2007 ho odfotografovali hneď dvaja od seba nezávislí svedkovia, istý Stephen a Ty B. v lese Big Basin neďaleko od mesta Boulder Creek znova v Americkom štáte Kalifornia.

Na webovej stránke http://www.ufocasebook.com/bigbasin.html boli najprv zverejnené tri fotografie od Stephena.

Pre zväčšenie kliknite do fotiek. Jedna fotka je úplne rozostrená, druhá iba trochu pohnutá a tretia, tá stredná je krásne krištáľovo čistá.

Na tom istom mieste, v tom istom čase, ten istý objekt dvanásť krát odfotil aj Ty B. Tieto veľmi pekné, ostré a detailne z blízka fotené fotografie boli na tejto webovej adrese:

http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1270&category=Environment Už tam nie sú. Aj preto sme aj tie dali sem.

No dobre, dve z nich sú predsa len trochu rozmazané. Objekt je tento krát komplikovanejší ako obvykle, je poskladaný z väčšieho počtu prstencov a z rôznych iných predmetov alebo žeby prístrojov ?

Na konci júna 2007 bola na webovej stránke http://www.ufocasebook.com/anonymousstrangecraft.html zverejnená doteraz posledná fotografia čudnej lode z Kalifornie v tejto vlne pozorovaní a fotení v roku 2007.

Existuje ešte jedna staršia fotografia podobného objektu.

Autorom tejto fotky je pán John Smith. Snímku urobil niekedy v máji roku 2006 v Birminghame v štáte Alabama, USA.

Tu si ju pozrite:

http://www.earthfiles.com/Images/news/D/DroneAlabama2006.jpg

Takže si to zhrňme. Tento objekt, ktorému dali američania meno „strange craft“ čo v preklade znamená „čudná loď“ bola v roku 2007 vyfotografovaná sedem krát:

1.- Chadova manželka-apríl 2007-Kalifornia, USA-jedna fotka (mobilom),

2.- Chadov priateľ-apríl (o 5. dní) 2007-Kalifornia, USA-päť fotiek,

3.- Autor neznámy-5. máj 2007, 18:52-Lake Tahoe, Kalifornia, USA-dve fotografie (mobilom),

4.- Rajman1977-16. máj 2007-Capitola, Kalifornia, USA-šesť fotiek,

5.- Stephen-5. jún 2007-Big Basin, Kalifornia, USA-tri fotografie (jedna nenormálne rozmazaná),

6.- Ty B.- 5. jún 2007-Big Basin, Kalifornia, USA-dvanásť fotiek (dve trochu rozmazané),

7.- http://www.ufocasebook.com/anonymousstrangecraft.html. O tejto fotografii nič viac nevieme.

A ako doplnkovú ôsmu sem môžeme započítať snímku pána Smitha (Birmingham, Alabama, USA) z mája 2006. Takže to máme dokopy tridsať fotiek ak započítame aj fotku pána Smitha z roku 2006.

Pôvod tohto objektu sa na konci júna 2007 aj vysvetlil a identifikoval sa. Už to nie je UFO ale IFO. Ešte lepšia a konkrétnejšia skratka ako IFO pre čudnú loď by ale bola IAD (Identified Alien Drone), čo je mnou pozmenená už menej známa skratka IAC (Identified Alien Craft). Namiesto „craft“ som tam dal slovo „drone“.

Či bola čudná loď správne identifikovaná, to už nechám na vás.

Identifikácia objektu.

Na konci júna 2007 pán, ktorý si sám sebe dal pseudonym „Isaac“, na webovej adrese

http://isaaccaret.fortunecity.com/

zverejnil fantastické informácie, ktoré vysvetľujú pôvod tohto bezpilotného lietajúceho predmetu, čím bol zároveň aj identifikovaný ako bezpilotný antigravitačný lietajúci predmet mimozemského pôvodu.

Z tejto stránky si môžete stiahnuť preskenrovaný dokument s názvom „PACL Q4-86“ spolu s fotografiami a obrázkami v dvoch rôznych kvalitách (fullsize alebo halfsize).

Na pravej strane je tabuľka s názvom „Document and Photo Scans“. Odtiaľto si to skopírujte alebo pozrite, klikajte do modrých písmen.

Pán Isaac o sebe tvrdí že v osemdesiatych rokoch minulého storočia sa osobne podielal na tajnom projekte s názvom CARET, čo je skratka pre Výskum mimozemskej technológie pre komerčnú aplikáciu (Commercial Applications research for Extraterrestrial Technology). Sídlom tohto projektu bolo výskumné CARET laboratórium v Kalifornskom meste Palo Alto. Skratkou tohto sídla bol PACL (Palo Alto CARET Laboratory) a znakom bolo hore nohami obrátené „V“ v kruhu. Je to americký symbol druhej mocniny. Mimochodom, tento znak môžeme považovať za slobodomurársky: http://freemasonry.bcy.ca/images_download/s_c_circ1_l.gif.

Zverejnený dokument Q4-86 je z decembra roku 1986. Na titulnej strane výskumnej správy Q4-86 je začiernený niekto alebo niečo, čo s PACL spolupracovalo, prezrádzajú to slová „... AND PACL STAFF“.

Možno je to nejaká inštitúcia alebo spoločnosť, možno ministerstvo obrany, NASA o tom môžeme len špekulovať, je to proste niečo o čom nemáme vedieť. Môže to byť napríklad aj spoločnosť Hewlett-Packard skratkou označovaná ako HP invent. O tomto mojom podozrení napíšem neskôr.

Na fotkách a obrázku s názvom „diagram D39-08-117c“ je znova to isté mimozemsky vyzerajúce písmo ako na vyfotenej čudnej lodi. Na diagrame sú informácie v čiarovom binárnom kóde do kruhu podobne ako na spodkoch v strede našich originálne lisovaných (nie napalovacích) CD a DVD kompaktných diskoch. Na spodku diagramu sú tri podobné formácie (strana 120), ktoré pripomínajú piktogramy v obilí. Tie ostatné obrázky sú len zväčšené iné časti toho istého diagramu zo strany 119. Dokument nie je kompletný, má „dieru“, chýba mu najmenej 110 strán, lebo sa začína prvými 9 stranami, potom náhle pokračuje obrázkom diagramu na strane 119. Končí sa stranou 123 a ani to nevyzerá na koniec dokumentu. V dokumente musí byť aj viacej obrázkov, lebo na strane 9 je ako posledný obrázok označený číslom 4.4 a na strane 119 to pokračuje obrázkom číslo 14.11, takže najmenej aspoň 20 obrázkov chýba. A tak isto aj v možnom pokračovaní dokumentu môže biť ešte viac obrázkov. Cieľom tohto projektu bolo ako už z názvu CARET vyplýva, kopírovanie mimozemskej technológie pre komerčné využívanie a to, že naša čudná loď bola jedným z cieľov tohto projektu je z dokumentu jasne poznať. Tento mimozemský lietajúci predmet majú (alebo mali) v PACL podľa informácii z dokumentu z havarovanej mimozemskej kozmickej lode, ktorá asi niekedy medzi rokmi 1960-1970 havarovala na území Spojených štátov. V CARET laboratóriu v Palo Alto zistili, že tento mimozemský objekt je antigravitačný generátor s malou silou a preto nevie uniesť väčší náklad, človeka by to ale asi vedelo uniesť a preto sa z toho snažili urobiť akési osobné antigravitačné vznášadlo (personal antigravity), ktoré by vedelo vzduchom prenášať aspoň jedného človeka. V objekte našli aj holografickú trojrozmernú kameru a holografický projektor, na strane dva na spodku v bode 2. sa o tom píše.

Ako som sľúbil, napíšem ešte o možnej spojitosti medzi týmto prípadom čudnej lode a na celom svete preslávenou spoločnosťou Hewlett-Packard (HP invent). Sídlom tejto spoločnosti je na Hanoverskej ulici v Kalifornskom meste Palo Alto ! Pozrite si http://welcome.hp.com/country/sk/sk/companyinfo/headquarters.html

V Palo Alte má HP invent aj výskumné laboratóriá. A tak isto aj spoločnosť Compaq. Nepatrí medzi nich aj PACL ?

Niekomu tento CARET-ovský výskumný ústav musí patriť. Otázka znie, komu ?

A ďalej, nespolupracuje HP s NASA ? Prečo majú svoje pobočky napríklad v Miami na Floride ? Veď neďaleko odtiaľ je kozmodróm s názvom Kennedyho Miss Cape Canaveral, okiaľ štartujú raketoplány do vesmíru. A inú pobočku majú priamo v Texaskom Houstone, kde sa nachádza aj samotná centrála NASA. Sú pri nich až podozrivo blízko, možná spolupráca nemusí byť vylúčená. Pozrite si napríklad tento obrázok vo formáte .gif:

http://www.engr.sjsu.edu/cmpe/images/Silicon%20Valley.gif

Že by v tom mala prsty aj NASA ?

A na záver ešte jedna zaujímavosť. Mesto Palo Alto sa nachádza na preslávenom území Silicon Valley (Kremíkové údolie): http://www.gepus.com/images/siliconvalley.jpg.

Mnohý ufológovia tvrdia, že tie zaujímavé UFO veci sa z Nevadského územia „Oblasť 51“ (Area 51) už dávno presťahovali niekde inde na neznáme miesto.

Možno do Kremíkového údolia Silicon Valley.



Kybernaut z Aenstrie

aenstria@aufob.org

Komentáre

#1 | Ozon dňa 16. október 2015 00:06
Chcem len upozornit, kedze som robil s 3D grafikou, tak si dovolim povedat, ze toto je s vysokou pravdepodobnostou len 3d render.

1. Je to 3d render nejakeho modelu, na niektorych obrazkoch zle nasvieteny, hlavne predposledny obrazok kde na lodi nie je ziaden cierny tien a na stromoch su tiene doslova cierne.

2. Vidime postup prace autora, ktory tento model modeloval, najprv spravil to co je na prvych "fotkach", neskor tam dodal ine casti.

3. Ten objekt je zostrojeny urcite nie pre prenos posadky a nenapada ma ziaden ucel, vyzera to dost neprakticky a skor to vyzera ako umelecka fantazia nejakeho modelara.

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Vygenerované za: 0,10 sekúnd
1,326,966 návštev