Prihlásenie

Meno

Heslo



Nie ste užívateľom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.

Mailing list

Meniny


Dnes má sviatok

Nový Web ?

Potrebujete nový Web ?

Aj my bežíme pod nimi !!!

Dlhé roky a maximálna spokojnosť

Pozemské UFO


Pozemské UFO

K napísaniu tohto článku ma vyprovokoval nasledujúci e-mail.

07.09.2009 sme viacerí členovia asociácie obdržali e-mail s takýmto textom :

Ahojte a prestaňte byt už takí slepí. Ja tiež už roky uvažujem nad tým všetkým, ale na rozdiel od Vás ''uvažujem'' a nie si len prajem, aby v ufach sedeli mimozemšťania a to je veľký rozdiel. Dlhodobo myslím a mam už nad vecami nadhľad. Treba ísť na to inteligentne, myslieť a uvažovať a uvažovať a uvažovať a nie sa nechať unášať prianím. A pošlite toto aj Karlíkovi, lebo ja som už unavený z toho jak ten človek si je presvedčený, že v ufach sedia mimozemšťania.

UFO je pozemské, tu sú dôkazy:

1. stačí sa pozrieť na fotky úf zachytene v 50-60 rokoch a fotky z 90-00 a musíte okamžite pochopiť. Prečo? No preto ako tie ufa vypadajú. V 50-60 rokoch taký suchý, obyčajný tanier daný tej doby 50-60 rokov a dnes pekné oblé taniere a trojuholníky. To je rozdiel čo? Veľký to dokaz pokroku pozemskej doby.

2. V prvých rokoch 40-60 záhadne padali ufa iba v USA. Aj lietadla keď prvý krát prišli padali. Žeby nová technológia a piloti, ktorí ešte nevedia jak sa chova? Prečo nepadajú aj dnes? Prečo UFO vidí každý len letieť nad zemou, prečo ho nikto nikdy nevidel priletieť z vesmíru?

3. Nejako si Američanom ani Angličanom nevadí, že im niekto spôsobuje veľkú škodu na úrodách rok čo rok, tie kruhy v obilí. Veľký farmári a ich farmársky zákon. Vás tu idú zabasnúť za šúľok kukurice. Jak to, že neboli kruhy v obili v 50-70 rokoch. Ďalší dokaz skúšania novej technológie, ktorý prišiel časom.

4. Keď niekto odhalí najtajnejšie lietadla ako sú B-2 určite ma niečo lepšieho v zálohe.

5. Nejako si Američanom nevadí, že im tam lietajú ufa. Vlastenci veľkí, ale keď z Kuby preletelo nad ich územím lietadlo bez ohlásenia, hneď ho zostrelili. Na nás tu hádžu víza, kontrolujú nás na letiskách a tamhľa ufa nič. Čo keby v tých ufach boli Rusi, nemali by mat aspoň trošku kontroly kto tam vlastne je z ich hrdinského bezpečia USA. Toto ich usvedčuje, že sú to len oni sami a nie mimozemšťania. PS: nevylučujem možnosť mimozemskej existencie. Na starodávnych obrázkoch vesmírnych korábov je vidieť nejaké to UFO, ale uvedomme si kedy boli tieto obrázky vytesane. Tisíce rokov. Za tu dobu majú mimozemšťania takú techniku že UFO je im už na smiech. To my začíname byt ešte len tam, kde oni boli pred tisícami rokov. My sme v pohonných prostriedkoch nejakých 100 rokov. Za sto rokov od parných vlakov cez dopravné lietadla, ferari až k ufam. Kde potom musia byt oni za 8000 rokov. 100 vs 8000. Elektromagnet bol prv vynájdený ako benzínový alebo naftový pohon. Mimozemšťania disponujú už takou neviditeľnou technikou, že ich neuvidíme, tak ako naši prírodovedci pozorujú zvieratá vo voľnej prírode, ktoré ich nevidia a ani nemajú šajny, že ich tam niekde niekto pozoruje, tak oni z vysokou pravdepodobnosťou pozorujú nás. Možno majú v diaľke vesmíru taký teleskop (skryty neviditeľnou technológiou), že ním môžu pozorovať mravce jak behajú po zemi. Ľudia už trochu vyspeli a tak si uvedomujú, že je treba sa trochu stiahnuť. Veď neni to tak dávno čo sme na hraniciach upaľovali. Sme ešte dosť blbý nato aby prišla ta pravá chvíľa. Nie je väčších dôkazov. Tie ufa sú bežnou pozemskou vecou. Bije to do očí. Chce to len čas a pravda sa ukáže. Len mi nezačnite vypisovať, že nemám pravdu. To už by ste boli riadne zabednený a išli by ste proti času, lenže Vy mate svoju pravdu, nepripúšťate možnosť mýlenia sa. Rozlepte tie oči poriadne, sakra! Čas tu pravdu (tu skutočnú pravdu nie tu Vašu) pomaly a isto odkrýva. Už Vám to dochádza, kto tam v tých ufach sedí!

Tomáš V.


Nemáme mu písať, nuž mu odpovedám aspoň takto, možno to niekoho osloví ...

No dobrý deň,
z tých informácií, ktoré sú Vám dostupné ste si vyskladal celkom peknú a zaujímavú mozaiku, dokonca aj celkom logicky a presvedčivo znie. Logické uvažovanie Vám ide, treba uznať. Škoda, že to nieje také jednoduché ako sa Vám zdá. Ospravedlňuje Vás pravda nedostatok komplexnejších informácií. Ale poďme pekne bod po bode.

1.) Prvé pozorovanie (oficiálne registrované) bolo 24.Júna 1947, kedy pán Kenneth A. Arnold (1915-1984) pri lete svojím súkromným lietadlom vo výška cca 3300 metrov neďaleko pohoria Mount Rainer zbadal deväť veľkých, lesklých, pohybujúcich sa objektov. V krásnom slnečnom počasí objekty žiarili odrazenými slnečnými lúčmi. Ich pohyb vo formácii prirovnával k pohybu diskovitého, plochého kameňa po vodnej hladine. Známe to žabky. Tri minúty, počas ktorých objekty pozoroval, videl manévrovanie celej skupiny medzi skalnatými štítmi. Telesá minuli jeho lietadlo v neveľkej vzdialenosti a potom mu zmizli z dohľadu. Preto ich videl dokonale, jasne a zreteľne. Pán Arnold po pristáti ihneď informoval federálnu políciu. Bol to seriózny obchodník, triezvo uvažujúci občan, pri výsluchu odpovedal vecne a logicky. Práve to prekvapilo policajných dôstojníkov, privyknutých na najrôznejších podvodníkov a šarlatánov i duševne chorých ľudí. Aj keď vyslovil ako prvý názor, že objekty sú mimozemského pôvodu, bolo jasné, že netúži po senzácii. Všade prítomní novinári sa však zmocnili jeho príbehu, nemali úplné informácie, preto skomolili jeho prirovnanie k pohybu disku a vznikol názov „Lietajúce taniere !!!“



Ako môžete vidieť na nákrese pána Arnolda, tvar sa vôbec nepodobá na nejaký tanier.


Pán Kenneth Arnold v roku 1947

Fotografie klasických lietajúcich tanierov typu George Adamski (1891-1965)


vznikli až neskôr a to v roku 1952.


S takýmto ďalekohladom to pán Adamski fotografoval


George Adamski (vlavo) hovorí v TV o návštevnikoch z venuše.

Len z týchto dvoch prípadov už je jasné, že fotky vyvracajú Váš prvý bod !

2.) Taktiež dnes po zmene politického rozdelenia sveta a sprístupnení informácií z vtedajšieho Sovietskeho zväzu, je známe, že prípady havárie UFO sa nevyhli ani ich územiu.



Prečo nepadajú dnes ? skôr by bola zaujímavá otázka „prečo padali vtedy ?“ Ak si vezmeme do úvahy povojnový rozvoj letectva a hlavne jeho pozemného zabezpečenia, teda rozvoj radarovej techniky a čriepky informácií o spôsobe riadenia týchto lodí, začína sa vyjasnievať. Ak ovládacie senzory boli také citlivé, že mohli byť riadené myšlienkami prenesenými len dotykom rúk tak je samozrejmé, že mikrovlnný lúč radaru s výkonom rádovo MegaWatty ich nielenže vyradil z činnosti, ale doslova upražil, nuž a havária bola potom neodvratná. To, že si už odvtedy svoje lode zabezpečili aj proti takémuto „útoku“ azda vyplýva z logiky. Prečo UFO nik nevidel priletieť z vesmíru ? To tiež nieje pravda, dokonca je to aj nafilmované a videlo to veľké množstvo ľudí po celej zemeguli. Známe zábery z raketoplánu, myslím, že bol to Discovery. Na prilietajúci objekt je vystrelené z austrálskej základne SDI no objekt tesne predtým zmení dráhu v uhle menšom ako 60 stupňov a so značným zrýchlením odlieta.

Potrebuje to komentár ? Vaša mozaika po doplnení ďalšími faktami už vyzerá inak ! Ostatné body, už ani netreba rozoberať. Tým pravda netvrdím, že niektoré „UFO“ nemôže byť pozemskej výroby. Napríklad spomínané objekty typu „Adamski“ ktoré vyfotografovalo viacero ľudí po celej zemeguli sa nápadne podobajú na


nacistické V7, čítaj fau sedem, ale to už je na iný a dlhý článok.

WUMa.



This page is copyright (c) 1996-2014
www.aufob.org

Komentáre

Žiadny komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Vygenerované za: 0,06 sekúnd
1,326,965 návštev