Prihlásenie

Meno

Heslo



Nie ste užívateľom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.

Mailing list

Meniny


Dnes má sviatok

Nový Web ?

Potrebujete nový Web ?

Aj my bežíme pod nimi !!!

Dlhé roky a maximálna spokojnosť

Majestic 12 a Tajná vláda USA

MAJESTIC 12


Organizácia MAJESTIC 12 a Tajná vláda USA zdroj http://www.abovetopsecret.com


William Cooper, preklad Peter Humeník.



Obrázky z nájdeného vraku z havárie Soccoro 1947 podla Michaela Hessemanna, Roswell 1947 a z pitvy 6 prstej bytosti. Na nájdenom zliatinovom nosníku v tvare T sú hieroglyfy akoby v gréckej abecede, s textom ELEHQERID, ... že by ERIDanci? Epsilon a Tau Eridani sú blízko, a súhvezdie Eridanus, Rieka je veľmi zaujímavé, skoro ako na autách EE, diplomatického zboru. ELEH s ALLAH?, môže mať niečo s ELOHIM, ale spojiť Rael.org s Eridanom je odvaha, ale kto chce nech to dekóduje. Odliatky dvoch dlaní so 6 prstami sú z ovládacieho panelu nájdeného lietajúceho stroja. Na končekoch prstoch a v priehlbinách na paneli sú dutinky, ktorými sa ovládal lietajúci tanier, zrejme na to museli byť 2 bytosti, aby sa spoločným rozhodovaním dohodli na riadení smeru letu lietajúceho stroja. Posledný obrázok je z inej rasy bytostí, ktorá ma aziatské črty, nechem tým tvrdiť, že celá Ázia patrí inej záujmovej skupine, ale asi je to niekto z TauCeti, ZetaReticuli alebo od inej alternatívnej hviezdy, možností je skutočne veľa. Postupne sa môžeme dopátrať k mozaike. Čo pred nami ešte skrývajú? Pitva zo známeho Santilliho filmu podľa počtu prstov súvisí s nájdenými predmetmi. Fantázia...? Zdroje obrázkov z www.unexplained.info













Obdobie pred existenciou Majestic 12


V rokoch po skončení druhej svetovej vojny bola vláda USA konfrontovaná s viacerými udalosťami, ktoré zmenili svoju budúcnosť po predpovedaní a ktoré so sebou zmenili aj budúcnosť ľudstva. Tieto udalosti boli také neuveriteľné, že sa im až nechcelo veriť. Otrasený prezident Truman a jeho najvyšší velitelia ozbrojených síl si uvedomovali svoju neschopnosť tesne po tom, ako vyhrali najničivejšiu a najnákladnejšiu vojnu v histórii. Spojené štáty vyvinuli, použili a ako jediný národ vlastnili atómovú bombu, ktorá sama mala potenciál zničiť hocijakého nepriateľa a dokonca aj samotnú planétu Zem.V tom čase mali Spojené štáty najlepšiu ekonomiku, najpokročilejšiu technológiu, najvyšší štandard života, mali najväčší vplyv na iných a vlastnili najväčšie a najsilnejšie vojenské sily v dejinách.Môžeme si len predstaviť ten zmätok a záujem, keď informovaná elita vlády USA objavila, že mimozemská loď, pilotovaná bytosťami podobnými hmyzu, pochádzajúcimi z úplne nepochopiteľnej kultúry sa zrútila v púšti v štáte Nové Mexiko.Štatisitka obdobia medzi Januárom 1947 a Decembrom 1952: najmenej 16 stroskotaných alebo inak k pristániu donútených mimozemských kozmických lodí, 65 tiel mimozemšťanov, jedného sa podarilo zachrániť. K tomu ešte jedna mimozemská loď, ktorá explodovala a nikoho sa nepodarilo zachrániť. Z toho 13 incidentov sa odohralo v USA, nezahrňujúc jeden prípad, keď sa UFO proste rozptýlilo vo vzduchu a bez stôp zmizlo. Jeden v štáte Arizona, 11 v Novom Mexiku a 1 v štáte Nevada.Ďalšie 3 udalosti sa odohrali mimo USA, jedna v Nórsku a dve v Mexiku.Pozorovania UFO boli tak časté, že seriózne vyšetrovania a odhaľovania každej zo správ bolo nemožné robiť s existujúcimi prostriedkami inteligencie.



Prítomnosť mimozemšťanov na Zemi


Mimozemský disk sa našiel 13 februára 1948 na náhornej plošine blízko mesta Aztec v Novom Mexiku. Ďalšie UFO sa našlo 25 marca v Hart Canyon, Aztec, New Mexico. Malo priemer asi 100 stôp. 17 tiel ET bytostí bolo zachránených z týchto dvoch stroskotaní. Oveľa väčší význam mal objav uložených častí ľudských bytostí v oboch Azteckých UFO.Diabolské pokušenie a paranoja sa rýchlo zmocnili každého, kto bol o tom informovaný.Označenie "tajné" bolo okamžite zmenené na "tajné s najvyššou dôležitosťou" a bolo prísne utajované. Ochranný závoj bol ešte väšľmi rozprestretý nad udalosťou, než nad projektom Manhattan.V nasledujúcich rokoch sa tieto udalosti stali najstráženejším tajomstvom v ľudských dejinách.

V decembri 1947 sa špeciálna skupina najväčších amerických vedcov rozhodla spustiť projekt Sign, aby študovala udalosti. Celý špinavý business sa niesol pod rubášom tajomstva. V decembri 1948 sa z projektu Sign stal projekt Grudge. V rámci neho vznikol projekt Blue Book, v ktorom sa zbierali dezinformácie. 16 zápisníc vzniklo v rámci p.Grudge, medzi nimi aj kontroverzný "Grudge 13", ktorý som ja, autor, a Bill English videli, čítali a uvoľnili pre verejnosť. Modré týmy, "Blue Teams" sa dali dohromady aby sa pokúsili reštaurovať padnuté taniere spolu s mŕtvymi či živými mimozemšťanmi.Z nich vznikli potom "Alpha Teams" vrámci projektu Pounce.

Počas týchto raných rokov vzdušné sily USA a CIA skúšali mať pod kompletnou kontrolou "mimozemské tajomstvo". V skutočnosti vznikla CIA nariadením prezidenta ako CIG, Central Intelligence Group za účelom okamžitého riešenia prítomnosti UFO na Zemi. Neskôr vznikol NSA, Zákon o národnej bezpečnosti, ktorý mal predpovedať snahy inteligentného spoločenstva a mimozemských bytostí. Niekoľko vyhlášok Národného bezpečnostného úradu a Výkonných nariadení zmenilo úlohu CIA z obyčajného získavania cudzích informácii a pomaly, ale pritom dôkladne legalizovalo priame úkony vo forme "utajovacích a zahmlievacích aktivít" v USA aj v zahraničí.



Získavanie informácii tajnými službami.


9. decembra 1947 prezident Truman podpísal vydanie vyhlášky rady pre národnú bezpečnosť (ďalej len NSC) NSC-4, nazvanú "Koordinácia informačných opatrení cudzej inteligencie" po urgencii št. tajomníkov Marshalla, Forrestala a Pattersona a tiež riaditeľa Plánovacej komisie politiky Štátneho departmentu Kennana.

V prvej knihe Vojenskej a zahraničnej tajnej spravodajskej služby, pod titulom "Konečná správa zvláštneho výboru na štúdium vládnych operácií so vzťahom k činnosti tajných služieb", Senát USA, 94 kongres, 2 pojednávanie, Správa 94-755, z 26.4.1976, strana 49 sa píše:Toto nariadenie dáva štátnemu tajomníkovi právomoc koordinovať zahraničné informačné aktivity určené k boju proti komunizmu. Dodatok TOPSECRET k NSC-4, NSC-4A inštruuje riaditeľa CIA aby sa podujal na utajované psychologické aktivity v prenasledovaní cieľov vyzdvihnutých v NSC-4. Pôvodná právomoc, daná CIA na riadenie operácii utajenia podľa NSC-4 neponúkala procedúry ani na riadenie ani na zaistenie týchto operácii. Bolo to jednoduché nariadenie sekcii kontrarozviedky, Departement of Counter Intelligence, aby sa podujala riadiť beh utajovaných skutočností a zaistila väzby na Ministerstvá zahraničných vecí a obrany, aby to všetko bolo konzistentné v rámci jednotnej politiky USA.

Neskôr, NSC-10/1 a NSC-10/2 nahradili a rozšírili spôsobilosť utajovaných operácii, než to bolo v prípade NSC-4,NSC-4A. Úrad pre koordinináciu politiky, OPC bol prenajatý na vykonanie rozšíreného programu ochranných opatrení. NSC-10/1 a NSC-10/2 oprávnili ilegálne a extra praktiky a procedúry tak, aby s nimi súhlasili vedeniu národnej bezpečnosti. Reakcia bola okamžitá. V očiach tajných služieb to nemalo slabé miesta. Pod NSC-10/1 Výkonná koordinačná skupina bola ustanovená aby preskúmala, ale nie potvrdila fakty o tajných projektoch. Skupina dostala dodatočnú tajnú úlohu koordinovať projekty týkajúce sa UFO. NSC-10/1 a NSC-10/2 boli interpretované tak, že nikto so špičiek nechcel nič vedieť o ničom až do momentu, keď sa daný projekt úspešne skončil. Tieto činy vytvorili nárazníkovú zónu medzi Prezidentom a informáciami. Vravievalo sa, že tento nárazník slúžil ako prostriedok Prezidentovi nato, aby poprel vedomosti ak by došlo k úniku informácii o skutočnom stave záležitostí.

Tento systém "nárazníka informácii" bol použitý v neskorších rokoch nato, aby efektívne izoloval budúcich prezidentov USA od poznania prítomnosti UFO v miere väčšej, než Tajná vláda a tajné spravodajské služby chceli, aby oni ako prezidenti vedeli. NSC-10/2 vytvorila študijnú skupinu, ktorá sa stretávala tajne a bola zložená z najlepších vedcov. Táto skupina sa nevolala MJ12. V ďalšom zázname NSC-10/5 sa zdôraznili povinnosti študijnej skupiny. Tieto záznamy NSC a tajné výkonné nariadenia umožnili vytvoriť už o 4 roky známu MJ-12.



Prvá obeť kamufláže.


Minister obrany James Forrestal sa stal objektom skúmania tajných. Bol veľmi idealistický, nábožne založený muž, ktorý veril, že občanom treba veľa otvorene hovoriť. Keď prehovoril k vodcom opozičnej strany a vodcom kongresu o UFO, bol prezidentom Trumanom požiadaný, aby odstúpil. Vyjadril svoj strach pred väčšinou a správne sa domnieval, že je sledovaný. To bolo neskôr interpretované ako jeho paranoja. Neskôr mu povedali, že utrpel mentálne zrútenie a bol prijatý do Bethesda Naval Hospital na liečenie. Bolo cítiť strach, že Forrestal bude hovoriť opäť, a preto musí byť izolovaný a zdiskreditovaný. Niekedy nadránom 22.mája 1949 agenti CIA uviazali prestieradlo cez jeho krk, pripevnili druhý koniec o pevné miesto v izbe a vyhodili Jamesa Forrestala cez okno. Látka sa roztrhla a on našiel svoju smrť. Stal sa jednou z prvých obetí kamufláže.



Bytosť EBE


Živý ufón, ktorého sa podarilo zachrániť zo zrúteného taniera z prípadu Roswell 1947 bol pomenovaný ako EBE. Meno navrhol Dr. Vannever Bush ako skratku z Extraterrestrial Biological Entity. EBE mal tendenciu klamať a počas roku dával iba odpovede na opýtané otázky. Otázky, ktoré by viedli k nežiadúcim odpovediam ostali nezodpovedané. Dodajme len, že počas druhého roku zajatia sa od istého okamihu stal zhovrčivejším a informácie vyplývajúce z jeho slov boli prekvapivými. Táto kompilácia "zjavení" sa stala základom toho, čo sa neskôr nazvalo "Yellow Book", žltou knihou. Bytosť EBE bola odfotená a fotky sa nachádzajú v Grudge 13, tak ako to autor článku a Bill English videli na vlastné oči. Koncom roku 1951 bytosť EBE ochorela. Lekársky personál nebol schopný zistiť chorobu bytosti EBE a nebolo sa ani čoho chytiť. Organizmus bytosti EBE bol založený na chlorofyle a potravu táto bytosť trávila na energiu podobne, ako to robia rastliny, a nie živočíchy. Po strávení bytosť vytrávila odpadový materiál v podobe, ako je to u rastlín. Rozhodlo sa, že sa zavolá expert na botaniku. Botanik Dr. Guillermo Mendoza bol požiadanýo o pomoc, aby sa pokúsil zachrániť EBE. Dr. Mendoza pracoval na záchrane EBE do polovice roku 1952, keď EBE zomrela. Potom sa stal expertom na biológiu mimozemských bytostí.V márnej snahe zachrániť život EBE a súčasne mať osoh z tejto technologicky veľmi vyspelej rasy "ufónov" USA začali vysielať volanie o pomoc začiatkom roku 1952 do obrovských vesmírnych zákutí. Nedočkali sa odpovede, ale projekt pokračoval ako úsilie dobrej vôle.



Vytvorenie Národnej bezpečnostnej agentúry NSA


Prezident Truman vytvoril super tajnú Národnú bezpečnostnú agentúru (NSA) tajným výkonným nariadením 4. novembra 1952. Jeho primárnou úlohou bolo dešifrovať mimozemské komunikácie a jazyk, vytvoriť dialóg s ufónmi. Táto najhorúcejšia úloha bolo pokračovaním skoršieho úsilia a bola kódovo nazývaná "SIGMA". Druhotným cieľom NSA bolo monitorovať všetky komunikácie a emg emisie z hociakých svetových zariadení za účelom získavania poznatkov, ľudských aj mimozemských a udržovať tajomstvo o prítomnosti UFO. Projekt SIGMA bol úspešný. NSA prevádzkuje komunikačné linky s mesačnou základňou a s inými tajnými vesmírnymi programami. Výkonným nariadením je NSA vyňaté z pôsobnosti všetkých zákonov, v ktorých textovom znení sa nespomína názov "NSA" ako predmet zákona. To znamená, že ak nie je agentúra pomenovaná v texte každého zákona, ktorý prejde kongresom, tak potom sa jej dané zákony netýkajú. NSA má teraz mnoho iných úloh a je to fakticky najdôležitejšia agentúra v prostredí spravodajských sietí. NSA dostáva 75 percent financií vyhradených spravodajským službám. Platí, kam smerujú financie, tam sídli aj moc. Kontrarozviedka USA, Departement of Counter Intelligence je verejnosti predostretá trikom ako hlavná inštitúcia pre tieto záležitosti. Hlavnou úlohou NSA je stále komunikácia z mimozemskými civilizáciami, ale dnes zahřňa tiež ďalši projekty UFO.

Prezident Truman informoval spojencov, aj bývalý Sovietsky Zväz od prípadu Roswell o vývojí UFO problematiky. Uskutočnilo by sa to potom, čo by sa UFO prejavili ako skutoční "votrelci" a mohli by byť potenciálnou hrozbou pre celú ľudskú rasu. Formulované boli plány obrany planéty Zem v prípade invázie. Veľké ťažkosti vznikli pri trvalom udržiavaní medzinárodného tajomstva. Rozhodlo sa, že je potreba zriadiť "nezávislú skupinu", ktorá by koordinovala a kontrolovala medzinárodné úsilia ochrániť tajomstvo pred normálnym podrobným preskúmaním činností vlády tlačou a médiami. Výsledkom bolo formovanie tajnej spoločnosti známej ako "Bilderburgerovci". Centrála tejto skupiny je v Ženeve, Švajčiarsku. Bilderburgerovci sa zmenili na tajnú svetovládu, ktorá teraz kontroluje všetko. OSN bolo v tom čase, a je aj dnes, medzinárodným žartom.



Nový prezident


V roku 1953 nový muž prebýval v Bielom dome. Bol mužom použitým štruktúrovanou zastupiteľskou organizáciou a mal v rukách reťaz výkonnej moci. Jeho metódou bolo delegovanie právomoci a vláda pomocou výboru. Urobil veľké rozhodnutia, ale len vtedy, ak jeho poradcovia neboli schopní dosiahnuť konsenzus. Jeho bežnou metódou bolo prečítať alebo vypočuť si niekoľko alternatív a potom schváliť jednu. Tí, čo pracovali v jeho blízkosti poznamenali, že jeho obľúbenou poznámkou bolo "čokoľvek, čo k tomu treba". Strávil veľa času na kurze golfu. To nebolo všetko, čo bolo nezvyčajné na mužovi, ktorý bol kariérnym vojakom s vysokým postom Najvyššieho veliteľa spojeneckých vojsk počas vojny. Postom, ktorý niesol so sebou hodnosť 5 hviezd. Týmto prezidentom bol armádny generál Dwight David Eisenhower.

Počas prvého roku v úrade, 1953, najmenj desať ďalších zrútených diskov bolo nájdených spolu s 26 mŕtvymi a 4 živými ufónmi. 4 sa našli v Arizone, 2 v Texase, jeden v Novom Mexiku, 1 v Louisiane, 1 v Montane a 1 v Južnej Afrike. Okrem toho bolo hlásených stovky pozorovaní. Eisenhower vedel, že musí zápasiť a vyhrať nad problémom UFO. Začiatkom r. 1953 sa nový prezident obrátil na priateľa a súputnika v Rade pre zahraničné veci, Nelsona Rockefellera s prosbou o pomoc pri probléme UFO. Eisenhower a Rockefeller naplánovali tajne štruktúru dohľadu nad vecami okolo UFO, čo sa do roka stalo realitou. Takto sa zrodila idea MJ-12. Nelson strýko Winthrop Aldrich presvedčil Eisenhowera, aby kandidoval na prezidenta. Celá rodina Rockefellerovcov a celé ich impérium pevne podporili Ikea. Ale požiadať Rockefellera o pomoc s UFO sa ukázalo byť pre budúcnosť USA a asi aj celého ľudstva najväčšou chybou, akú Eisenhower v živote urobil. Už počas prvého týždňa menoval Nelsona Rockefellera predsedom Prezidentovho poradného výboru pre organizáciu vlády. Rockefeller bol zodpovedný za plánovanie a reorganizáciu vlády. Programy Nového údelu, New Deal, smerovali do vládnej sekcie pre zdravotnú starostlivosť, vzdelanie a prosperitu. Keď kongres potvrdil svoje stanovisko k fungovaniu nového kabinetu v Apríli 1953, Nelson bol menovaný námestníkom Oveta Culp Hobby.



Zamerané na Zem


V r. 1953 astronómovia objavili veľké objekty vo vesmíre, ktoré sa pohybovali smerom k našej planéte. Najprv sa myslelo, že sú to asteroidy. Neskôr skutočnosť potvrdila, že objektami môžu byť len kozmické lode. Projekt Sigma zachytil rádiové signály. Keď objekty dorazili k zemi, ostali na veľmi vysokej obežnej dráhe okolo rovníka. Bolo medzi nimi niekoľko veľkých telies, ale ich skutočný zámer bol neznámy. Projekt Sigma a nový projekt Plato, pomocou digitálnej rádiokomunikačnej techniky umožnil pristátie a vyvrcholil stretnutím tretieho druhu, tvárou v tvár s mimozemskými bytosťami z inej planéty. Projekt Plato mal za úlohu nadviazať diplomatický styk s touto mimozemskou rasou.

Medzitým rasa ľudsky vyzerajúcich ufónov kontaktovala vládu USA. Táto skupina UFO bytostí varovala ľudstvo pred ufónmi, ktorí obiehali planétu a ponúkla nám pomoc s naším duchovným rozvojom. Žiadali, aby sme stiahli a zničili naše jadrové zbrane ako hlavnú podmienku. Odmietli sa s ľudstvom dohodnúť na výmene technológií tvrdiac, že by sme duchovne neboli spôsobilí narábať s novými technológiami. Mysleli si, že ako ľudia by sme použili každú novú technológiu na ničenie sa navzájom. Táto rasa tvrdila, že sme boli na ceste sebazničenia a musíme prestať zabíjať jeden druhého, prestať znečisťovať planétu, prestať oberať Zem o jej prírodné bohatstvá a musíme sa naučiť žiť v harmónii. Tieto ich podmienky sa stretli s extrémnym podozrievaním najmä hlavne kvôli jadrovému odzbrojeniu. Vláda mala názor, že splnením tejto podmienky by sme ostali bezmocní oproti prípadnej hrozbe zo strany UFO. V histórii ľudstva sme nemali nič, čo by nám pomohlo urobiť správne rozhodnutie. Jadrové odzbrojenie nebolo hlavným záujmom USA. Priateľskú ponuku sme odmietli.

Neskôr v r. 1954 rasa šedých bytostí s dlhými nosmi, ktorí obiehali okolo Zem pristála na vojenskej leteckej základni Holloman. Dosiahla sa základná dohoda. Rasa povedala o sebe, že prišla z planéty, obiehajúcej okolo hviezdy Betelgeuze v súhvezdí Orióna. Tvrdil, že ich planéta umiera a preto tam už nebudú môcť dlhšie žiť. To viedlo k druhému pristátiu na vojenskej základni Edwards v Californii. Táto historická udalosť bola dopredu pripravovaná a detaily spolupráce boli podľa nej dohodnuté. Eisenhower si zariadil dovolenku v Palm Springs. V navrhnutom dni prezident zmizol ako duch na základňu a tlači bolo povedané, že prezident navštívil zubára.



Formálna dohoda podpísaná


Prezident Eisenhower sa stretol s mimozemšťanmi a podpísal za USA formálnu dohodu s mimozemským národom. Následne nám bol od nich poslaný prvý mimozemský vyslanec. Jeho meno a titul boli "Jeho všemocné veličenstvo Krlll", čítaj "Krill". Zvykom američanov je neuvádzať kráľovské tituly, a tak ho tajne volali "originálny rukojemník Krill". Mali by ste vedieť, že ufónska zástava existuje, a volá sa "Trojstranný Symbol" (trojuholník). Je zobrazený na kozmickej lodi a tiež na uniformách bytostí. Obe pristátia a druhé stretnutie boli nafilmované a filmy existujú dodnes.

V zmluve sa tvrdí: "Mimozemské bytosti sa nebudú starať do naších vecí a my do ich vlastných. Neodhalíme verejne ich prítomnosť na planéte. Zabezpečia nám pokrokové technológie a pomôžu nám v našom technologickom rozvoji. Oni neurobia podobnú zmluvu s iným pozemským národom. Môžu unášať ľudí iba v obmedzenej a periodickej miere na účely lekárskych prehliadok a pozorovania nášho rozvoja, ale podľa dohody ľudiom nesmie byť ublížené, musia byť vrátení do miesta únosu, ľudia si nebudú pamätať na udalosti a bytosti dodajú vláde MJ-12 zoznam všetkých ľudských kontaktov a únosov v previdelne dohodnutých termínoch. Bolo dohodnuté, že oba národy obdržia recipročného veľvyslanca na tak dlho, ako bude zmluva v platnosti. Ďalej bolo dohodnuté, že USA a "orionidi" si navzájom vymenia 16 osôb za účelom učenia sa jeden od druhého.



Podzemné základne


"Hostia" zostanú na Zemi a ľudia z našej planéty pocestujú na miesto pôvodu bytostí UFO na určené obdobie času, po návrate sa recipročne vrátia aj bytosti na ich vlastnú planétu. Bolo tiež dohodnuté, že základne budú skonštruované pod zemou pre účely bytostí UFO a 2 základne budú skonštruované pre spoločné využívanie vládou USA a mimozemšťanmi. Výmena technológie sa uskutoční v spolu užívaných základniach. Mimozemské základne by boli skonštruované pod rezerváciami domorodých indiánov, v 4 rožných oblastiach štátov Utah, Nové Mexiko, Arizona a Colorado a 1 by bola vytvorená v Nevade na území známom ako S-4, umiestnenom asi 7 míľ južne od západneho okraja známeho Groom Lake Area 51. Všetky základne UFO sú pod úplnou kontrolou Department of Naval Intelligence, výzvedných služieb vojenského námorníctva a všetky osoby, ktoré pracujú v týchto komplexoch sú kontrolované US Navy. Stavba základní začala okamžite, ale pokrok sa spomalil, až kým v r. 1957 veľké finančné zdroje neboli dostupné na tento účel. Pokračovali práce pod projektom "Žltá kniha".



Oblasti Area51 a S-4


Projekt Redlight (Červené svetlo) bol spustený a pokusné letové testy s pilotovaním taniera UFO sa naozaj uskutočnili. Zariadenie pod najvyšším utajením bolo postavené v Groom Lake, asi v strede územia na testovanie zbraní. Bolo nazvané pod kódovým menom Dreamland. Zariadenie tejto základne zabezpečovala Sekcia vojenského námorníctva a povolenie na vstup muselo mať hodnosť "Q" a tiež povolenie prezidenta (výkonnej moci). Je ironické, že preyident USA nemá povolenie na návštevu tohto miesta. Základňa bytostí a výmena technológie v skutočnosti prebehla na území známom ako S-4. Toto územie S-4 malo kódový názov Dark Side of the Moon, Odvrátená strana Mesiaca. Armáda bola požiadaná vytvoriť super tajnú organizáciu na dodávku zabezpečovacej techniky a personálu pre všetky projekty "UFO". Táto organizácia bola známa pod názvom Národná prieskumná organizácia, so sídlom vo Fort Carson, v štáte Colorado. Zvláštne tímy, cvicčené na zabezpečenie projektov boli nazývané Delta.

Druhý projekt s krycím názvom SNOWBIRD bol zverejnený za účelom vysvetľovania všetkých pozorovaní lietajúcich strojov projektu REDLIGHT ako experimentov vojenského letectva. Stroje projektu SNOWBIRD boli postavené využitím konvenčnej technológie a boli uvedené do letu kvôli médiam pri viacerých príležitostiach. Tento pojekt bol tiež použitý na odhaľovanie objektívnych na verejnosti videných lodí UFO. Projekt bol veľmi úspešný a odozvy z verejnosti stále slabnú v posledných rokoch.



Tajné financovanie


Niekoľkomiliónový tajný fond bol vytvorený a udržiavaný Vojenským úradom Bieleho domu. Tento fond bol použitý na vystavanie viac ako 75 zariadení v hlbokom podzemí. Prezidentom, ktorí sa informovali, bolo povedané, že financie boli použité na stavbu podzemných bunkrov a štítov pre Prezidenta v prípade vojny. Iba niekoľko z nich bolo postavených priamo pre prezidenta.Milióny dolárov pretiekli týmto úradom do MJ-12 a potom priamo k zmluvným dodávateľom a boli použité na postavenie prísne tajných základní bytostí UFO a tiež prísne tajných, hlboko umiestnených vojenských základní a zariadení zverejnených projektom "Alternatíva 2" pred celým národom. Pán prezident Johnson použil tento fond na postavenie kina a na dotiahnutie vozovky na svoj ranč. Nemal ani potuchy o účeli týchto fondov.

V r.1957 prezident Eisenhower ustanovil tajný fond Bieleho domu pre podzemné stavby. Tieto peniaze sa získali od Kongresu pod rúškom "stavby a prevádzky tajných stanovíšť, kam by Prezident mohol byť premiestnený v prípade vojenského útoku: Prezidentove sídla v prípade ohrozenia." Tieto miesta boli v skutočnosti dierami v zemi, dosť hlboké nato, aby vydržali jadrový výbuch a boli vybavené najmodernejším komunikačným zariadením. Dodnes existuje viac ako 75 miest rozprestrených po USA postavených z peňazí z tohto fondu. Komisia pre jadrovú energiu vvybudovala najmenej 22 ďalších podzemných stanovíšť.

Umiestnenie a všetko, čo malo dočinenia s týmito miestami bolo a je považované za prísne tajné. Peniaze boli a sú pod kontrolou Vojenskej kancelárie Bieleho domu a boli a sú prepierané kruhovou sieťou, ktorú nevystopuje ani nejalepší špión alebo finančník. V r.1980 iba niektorí na začiatku a konci tejto siete vedeli, načo boli určené tieto peniaze. Na začiatku boli za štát Texas George Mahon, šéf Zabezpečovacieho výboru a jeho podvýboru pre obranu a za štát Florida Robert Sikes, šéf podvýboru pre vojenskú výstavbu toho istého výboru. Dnes sa klebetí, že hovorca snemovne Jim Wright riadi financie v Kongrese a preto mocenský boj sa usiluje ho zosadiť. Na konci radu boli Prezident, MJ-12, riaditeľ Vojenskej kancelárie a veliteľ dvorného námorníctva za Washington.

Peniaze boli odobrené Prideľovacím výbore, ktorý ich vyhradil pre Ministerstvo obrany ako prísne tajnú položku v programe výstavby armády. Armáda ich aj tak nemohla použiť a v skutočnosti ani nevedela, načo mali byť. Povolenie použiť financie bolo reálne dané námorníctvu. Peniaze boli preliate do Chesapeakeskeho odboru inžinierstva námorníctva, ktoré tiež nevedelo, načo tie peniaze budú slúžiť. Dokonca ani veliaci dôstojník hodnosti admirála nevedel, načo sa fond má použiť.Iba jeden muž, veliteľ námorníctva, pridelený odboru Chesapeake, v skutočnosti zodpovedný Vojenskej kancelárii Bieleho domu vedel o skutočnom účeli, sume a presnom mieste určenia prísne tajného fondu. Úplne utajenie obklopujúce fond znamenalo, že skoro každá stopa k nemu mohla zmiznúť riadením niekoľkých ľudí, ktorí to kontrolovali. Nikdy nebol a asi ani nebude audit týchto tajných financií.

Veľké množstvá peňazí boli presunuté z prísne tajného fondu na miesto v Palm Beach na Floride, ktoré patrí pobrežnej stráži, nazývané Peanut Island. Ostrov je priľahlý k majetku vlastnenom Josephom Kennedym. Hovorilo sa, že peniaze boli použité na výstavbu krajiny a všeobecné skrášľovanie. Pred nejakým časom sa vo zvláštnej TV relácii o zavraždení JFK hovorilo o dôstojníkovi pobrežnej stráže, ktorý prenášal v kufríku peniaze Kennedyho zamestnancovi po tejto súkromnej línii. Môže to byť tajná platba Kennedyho rodine za stratu ich syna Johna F. Kennedyho?Platby pokračovali počas r. 1967 a potom sa zastavili. Celková prenesená suma je neznáma ako aj skutočné použitie peňazí.

Medzitým Nelson Rockefeller opäť vymenil pozície. Tentoraz odobral C.D.Jacksonovu starú pozíciu, ktorá mala názov "Špeciálny asistent pre psychologickú stratégiu". S Nelsonovým návrhom sa názov zmenil na "Špeciálny asistent pre stratégiu Studenej vojny". Táto pozícia by sa vyvinula po rokoch do rovnakej, akú zastával Henry Kissinger počas vlády Prezidenta Nixona. Oficiálne mal dať "Radu a pomoc v rozvoji zväčšeného porozumenia a spolupráce medzi všetkými ľuďmi". Oficiálny popis bola dymová clona pre gorily a security, že bol prezidentským koordinátorom pre tajné služby. Na svojom novom poste sa Rockefeller zodpovedal priamo a iba prezidentovi. Navštevoval zasadnutia vládneho kabinetu, Rady pre zahraničnú finančnú politiku a Národnej bezpečnostnej rady, čo bola najvyššia politiku tvoriaca ustanovizeň v krajine.

Nelson Rockefeller dostal tiež druhú významnú pozíciu ako hlava tajného oddelenia, nazývaného Plánovacia koordinačná skupina, ktorá bola vytvorená pod NSC 5412/1 v Marci 1955. Skupina bola zložená z rôznych členov pribraných ad hoc podľa potreby v závislosti na predmete jednania. Hlavnými členmi boli Rockefeller, zástupca ministerstva zahraničných vecí a riaditeľ CIA. Onedlho to nazývali "Výbor 3412" "špeciálnej skupiny". NSC 5412/1 zriadila pravidlo, že utajované operácie museli byť schválené výkonným výborom, zatiaľčo tieto operácie boli spustené iba odobrením riaditeľa CIA.



Založenie MJ-12


Tajným výkonným memorandom NSC 5410 Eisenhower predišiel NSC 5412/1 v r. 1954 zriadením stáleho výboru, nie príležitostného ad hoc, známeho ako Väčšina dvanástich, Majority Twelve. MJ-12 za účelom predvídať a viesť všetky utajené činnosti so vzťahom k otázke UFO. NSC 5412/1 bolo vytvorené na vysvetlenie účelu týchto stretnutí, ak sa Kongres alebo tlač stali zvedavými. Väčšina dvanástich vznikla z týchto mien: Nelson Rockefeller, riaditeľ CIA Allen Welsh Dulles, minister zahraničných vecí John Foster Dulles, minister obrany Charles E.Wilson, šéf spojeného velenia štábov admirál Arthur W. Radford, riaditeľ FBI J.Edgar Hoover a šiesti muži z výkonného výboru Rady zahraničných vecí, známi ako "Múdri muži". Títo muži boli členmi tajnej spoločnosti učencov "Jason Society", tiež zvanej "Jasonovi učenci", ktorí naberali svojich členov z Harvardu a Yale, spločností "Lebka a kosti" a "Zvitok a kľúč".

"Múdri muži" boli kľúčovými členmi Rady pre zahraničné vzťahy. Spolu so 6 vládnymi členmi to bolo teda 12 členov, preto názov Väčšina dvanástich. Táto skupina vznikala rokmi z vrchných úradníkov a riaditeľov Rady pre zahraničné vzťahy a neskôr aj z Trojstrannej komisie. Gordon Dean, George Bush a Zbigniew Brzezinski boli medzi nimi. Najdôležitejšími a najvplyvnejšími z "Múdrych mužov", ktorí slúžili v MJ-12 boli John McCloy, Robert Lovett, Averell Harriman, Charles Bohlen, George Kennan a Dean Acheson. Je dôležité, že prezident Eisenhower a tiež aj prví šiesti vládni členovia MJ-12 boli tiež členmi Rady pre zahraničné vzťahy. Dôkladní výskumníci by rýchlo zistili, že nie všetci z "Múdrych mužov" navštevovali Harvard a Yale a nie všetci boli vybraní zo skupín "Lebka a kosti" a "Zvitok a kľúč" počas študijných rokov. Rýchlo by ste boli schopní objasniť tajomstvo po prečítaní si knihy "Múdri muži" autorov Waltera Issacsona a Evena Thomasa, New York, vyd. Simon and Schuster. Pod obrázkom č.9 v strede knihy nájdete záber "Lovett s Yaleskou jednotkou, hore úplne vpravo, a na pláži jeho iniciácia medzi "Lebky a kosti" sa udiala na leteckej základni pri Dunkirku". Zistil som, že členovia boli vyberaní na základe trvalého pozývania, podloženého prednosťami po skončení štúdia a nebolo to obmedzené iba pre študentov Harvardu a Yale.

Niekoľko vybraných bolo neskôr prijatých do Jasonovej spoločnosti. Všetci sú členmi Rady pre zahraničné vzťahy a v tom čase boli známi ako "Establishment z Východu". To by vám malo dať kľúč k ďalekosiahlej a serióznej podstate týchto najtajnejších univerzitných spoločenstiev. Jasonova spoločnosť je aj dnes žijúca a dobre sa jej darí, ale dnes sú v nej činní aj členovia Trojstrannej komisie. Títo existovali tajne už pred r. 1973. Ich názov pochádza z mimozemskej vlajky, známej ako "Trojstranný symbol".

Väčšina dvanástich prežila až do dneška. Pod vládou Eisenhowera a Kennedyho bola mylne nazývaná Výborom č. 8412, alebo presnejšie, "Špeciálnou skupinou"., počas Johnsonovej administratívy sa stala Výborom č.303, pretože označenie 5412 sa skompromitovalo v knihe "Tajná vláda", v skutočnosti NSC 5412/1 bolo autorovi vyzradené aby sa ukryla existencia NSC 5410. Počas vlád Nixona, Forda a Cartera sa nazývala "Výbor č. 40" a počas Reagana sa stala Výborom PI-40. Počas celého obdobia sa menil iba názov.



Podvod a "mrzačenia dobytka"


V r.1955 sa stalo zrejmým, že ufóni podviedli Eisenhowera a porušili vzájomnú dohodu. Mrzačené ľudské telá sa našli popri mrzačených zvieratách po celých USA. Šípilo sa, že ufóni nepodávali vláde kompletný zoznam ľudských kontaktov a výskumov pre MJ-12 a boli podozrievaní z toho, že nie všetky unesené ľudské bytosti boli vrátené. Sovietsky zväz bol podozrievaný, že s nimi mal tiež čosi dočinenia, čo sa ukázalo pravdivým. Naučili sme sa, že ufóni manipulovali masami ľudí pomocou tajných spoločenstiev, čarodejníctva, mágie, okultizmu a náboženstva. Po niekoľkých súbojoch so vzdušnými silami vojska bolo zrejmé, že naše zbrane sú voči nim neúčinné.

V novembri 1955, NSC 5412/2 bolo vydané, aby sa zriadil študijný výbor za účelom "Výskumu všetkých faktorov, ktoré boli použité počas tvorby a implementácie zahraničnej politiky v jadrovom veku". Bola to len nálepka, ktorá zakryla skutočný predmet štúdia, otázku UFO.



Študijná skupina


Na základe Výkonného memoranda, NSC 5411 v r. 1954, prezident Eisenhower zriadil študijnú skupinu s cieľom "vyšetriť všetky fakty, skutočnosť, lži a podvody s cieľom objaviť pravdu o otázke UFO. NSC 5412/2 bolo len obálkou, potrebnou vtedy, keď tlač začala skúmať také veci ako účely pravidelných stretnutí dôležitých ľudí. Prvé stretnutia sa odohrali na námornej základni v Quantico. Skupina vznikla pre 35 členov Rady pre zahraničné vzťahy, tajných učencov Jasonovej spoločnosti. Prizvaní boli Dr. Edward Teller, Dr. Zbigniew Brzezinski bol jej riaditeľom počas prvých 18 mesiacov. Dr. Henry Kissinger bol vybraný za riaditeľa skupiny na ďalších 18 mesiacov. Nelson Rockefeller bol častým návštevníkom počas štúdií.

Členmi boli: Gordon Dean ako šéf, Dr. Zbigniew Brzezinski, riaditeľ v 1. fáze, Dr. Henry Kissinger, riaditeľ v 2.fáze, Dr. Edward Teller,Maj. Gen. Richard C. Lindsay, Hanson W. Baldwin, Lloyd Berkner, Frank C.Nash, Paul H. Nitze, Charles P. Noyes, Frank Pace, Jr., James A. Perkins, Don K. Price, David Rockefeller, Oscar M. Ruebhausen, Lt. Gen. James M. Gavin, Caryl P. Haskins, James T. Hill, Jr., Joseph E. Johnson, Mervin J. Kelly, Frank Altschul, Hamilton Fish Armstrong, Maj.Gen.James McCormack,Jr., Robert R. Bowie, McGeorge Bundy, William A.M. Burden, John C. Campbell, Thomas K. Finletter, George S. Franklin, Jr., I. I. Rabi, Roswell L. Gilpatrio, N. E. Halaby, Gen. Walter Bedell Smith, Henry DeWolf Smyth, Shields Warren, Carroll L. Wilson, Arnold Wolfers.

Stretnutia 2. fázy sa konali tiež na námornej základni v Quantico Virginia a skupina bola známa ako Quantico II. Nelson Rockefeller postavil útočisko niekde v Marylande, ktoré mohlo byť dosiahnuteľné iba letecky pre MJ-12 a študijný výbor tak, aby sa mohli stretávať ďaleko od verejného diania. Toto tajné miesto stretnutí je známe ako "Country Club". Boli tam kompletné ubytovacie, rekreačné zariadenie, knižnica a spoločenská miestnosť.

Študijná skupina bola pre verejnosť ukončená v druhom polroku r. 1958 a Henry Kissinger publikoval to, čo sa oficiálne uzavrelo výsledkami v r. 1957 ako "Jadrové zbrane a zahraničná politika", Harper and Brothers, NewYork. Rukopis bol do 80 percent hotový už počas Harvardských štúdii H. Kissingera. Študijná skupina pokračovala ukrytá v tajnosti. Kľúč k serióznosti, ktorý Kissinger pripojil k práci sa dá nájsť v stanoviskách jeho manželky a priateľov. Vraví sa v nich, že Henry opäšťal domov skoro ráno a vracal sa neskoro večer bez slova. Zdalo sa, že bol v inom svete, v ktorom nebolo miesto pre iných.

Stavoviská boli veľavravné. Fakty prítomnosti UFO a činnosť počas štúdia museli byť veľkým šokom. Henry Kissinger mal už zmenenú povahu počas týchto stretnutí. Nikdy viac by nebol ovplyvnený do takejto miery bez ohľadu na vážnosť následnej udalosti. Často by pracovával neskoro do noci po tom, čo mal za sebou celodennú drinu. Toto správanie možno viedlo až k jeho rozvodu.

Hlavným zistením štúdie UFO bolo, že verejnosti nebolo možno povedať pravdu, pretože sa verilo, že by to isto viedlo k ekonomickému kolapsu, zrúteniu náboženských štruktúr a panike národa, vedúcej k anarchii. Tajomstvo kvôli tomu pokračovalo. Dôsledkom toho bolo, že keďže verejnosti nebolo možné nič povedať, tak potom ani Kongres nesmel o ničom vedieť a preto financovanie projektov muselo byť z mimovládnych zdrojov. Medzitým bolo nutné peniaze získavať z rozpočtu armády a z dôverných a neurčených zdrojov CIA.



Genetické experimenty


Ďaľším dôležitým zistením bolo, že bytosti ET (preklad aliens) používali ľudí a zvieratá ako zdroj výlučkov z rôznych žliaz, enzýmov, hormonálnych sekrétov, krvi a použúvali ich aj v hrozivých genetických experimentov. Bytosti ET vysvetlili tieto činy ako nutné pre ich prežitie. Vysvetlili, že ich genetický kód sa oslabil mnohonásobným klonovaním a teraz už nie sú schopní sa rozmnožovať. Vraveli, že ak by neboli schopní vylepšiť svoj vlastný genofond, ich rasa by prestala existovať. Vnímali sme ich vysvetlenia s veľkým podozrievaním. Keďže naše (US) zbrane boli takmer neúčinné voči ufónom, MJ-12 sa rozhodla pokračovať v priateľských diplomatických vzťahoch s nimi až dovtedy, kým im budeme schopní vzdorovať aj po vojenskej stránke. Mali by vzniknúť priateľské ponuky Sovietskemu zväzu a iným krajinám, aby pripojili svoje sily pre prežitie ľudstva. Medzitým boli spracované plány konštrukcie a vývoja 2 zbraňových systémov s použitím konvenčnej a jadrovej techniky, ktoré by nám pomohli sa im (UFO) vyrovnať.

Výsledkom výskumu boli projekty JOSHUA a EXCALIBUR. JOSHUA bol názov zbrane, ukoristenej z fašistického Nemecka, ktorá, v tom čase bola schopná rozbiť na kusy desaťcentimetrový pancier zo vzdialenosti 2 míľ použitím nízkofrekvenčných vĺn, pričom sa verilo, že táto zbraň by bola efektívna voči strojom UFO a zbraniam na báze lúčov. EXCALIBUR bola zbraň, nesená nosnou raketou do vzdialenosti 30,000 stôp, s presnosťou zásahu +/- 50 metrov, ktorá by prenikla do hĺbky 1000m pod tvrdú lávovú pôdu, takú, aká je napr. v Novom Mexiku. Táto nosná zbraň by niesla so sebou hlavicu so silou 1MT TNT a bola určená na likvidáciu bytosti ET v ich podzemných základniach. JOSHUA bol úspešne skonštruovaný, ale podľa mojich poznatkov nebol nikdy použitý. EXCALIBUR nebol ani vyskúšaný a len teraz vládne obrovské úsilie vyvinúť túto zbraň.

Udalosti vo Fatime boli preskúmané. Podozrenie padlo, že celé zjavenie vo Fatime bolo manipuláciou inej inteligencie a preto sa operácia tajnej služby spustila s cieľom preniknúť do tajomstiev tejto udalosti. USA použili svojich vatikánskych špiónov, najatých a vychovaných v druhej svetovej vojne, ktorí onedlho získali celú vatikánsku štúdiu, vrátane proroctiev. V proroctve sa vravelo, že ak sa človek neodvráti od zla a neobráti sa na cestu nasledovania Krista, planéta sa sama zničí a udalosti zjavené v Zjavení Sv. Jána by sa onedlho naplnili. V proroctvách sa vravelo, že sa narodí dieťa, ktoré zjednotí svet s plánom pre svetový mier a falošným náboženstvom, počnúc r. 1992. V r. 1995 by ľudia zistili, že to dieťa bolo zlom a v skutočnosti Antikristom. Tretia svetová vojna by sa mala začať v r.1995 na blízkom východe inváziou Spojených arabských národov do Izraela použitím konvenčných zbraní, čo vyvrcholí jadrovým holokaustom v r.1999. V období medzi 1999 a 2003 by hrozne trpela a následne zomrela väčšina života na planéte. V r. 2011 by sa uskutočnil druhý príchod Ježiša Krista.

Keď boli bytosti ET konfrontované s týmito zisteniami potvrdili, že boli pravdivé. Vysvetlili nám, že nás vytvorili genetickou manipuláciou, procesom hybridizácie a manipulovali ľudstvo prostredníctvom náboženstiev, satanizmu, čarodejníctva, mágie a okultných náuk. Ďalej vysvetlili, že boli schopní cestovať v čase a videli, že tieto udalosti sa naozaj odohrajú. Neskorší výskum technológie bytostí UFO USA a bývalým Sovietskym zväzom použitím cestovania v čase potvrdili proroctvo. Bytosti z inej planéty nám ukázali holografický záznam, na ktorom podľa nich bolo vyobrazené skutočné ukrižovanie Krista, ktoré vláda nafilmovala. Nevedeli sme, či im máme veriť alebo nie. Nebolo nám jasné, či oni používali naše náboženstvá, aby nás nimi manipulovali, alebo či oni sami neboli zdrojom obsahu náboženských udalostí a tým nepriamo nášho manipulovania. Nevieme, či to bol skutočne začiatok "posledných časov" a návratu Ježiša Krista, predpovedaného v Biblii. Nikto nepoznal odpoveď.

V r.1957 sa usutočnilo sympózium, ktoré navštívili najväčšie vedecké kapacity, ktoré vtedy žili. Dospeli k názoru, že onedlho po roku 2000 naša panéta zničí samu seba kvôli preľudneniu a devastácii životného prostredia bez pomoci Boha ani bytostí inej inteligencie.



Alternatívy 1, 2 a 3


Tajným výkonným naridením prezidenta Eisenhowera sa Jasonovi učenci pustili do štúdia tohto scenára a vypracovali odporúčania nazvané Alternatíva 1,2 a 3. Alternatíva 1 bolo o tom, že sa mali použiť jadrové zbrane nato, aby explodovali v Stratosfére a tak sa znečistenie malo dostať von do vesmíru. Následne sa mala zmeniť ľudská kultúra z formy využívajúcej ekosystém na formu jeho ochrany. Z troch alternatív táto bola najmenej pravdepodobná, s prihliadnutím na vlastnú povahu ľudí a dodatočné ničenie jadrovými zbraňami. Alternatíva 2 predstavovala budovanie obrovských sietí podzemných miest a tunelov, v ktorých by prežila vybraná skupina zo všetkých kultúr a ľudských profesií a niesla ďalej ľudskú existenciu. Zvyšok ľudstva by bol nechaný ďalšej existencii na povrchu planéty. Alternatíva 3 obsahovala návod, aby sa využila technológia UFO a naša vlastná pre niekoľkých vybraných, aby títo opustili planétu a založili vesmírne kolónie v otvorenom vesmíre. Nie som sto potvrdiť alebo vyvrátiť existenciu hromadných dodávok ľudských otrokov, ktorí by boli použití na manuálnu prácu v úsilí naplniť plán. Mesiac, s kódovým menom "ADAM" by bol objektom prvotného záujmi, následne plenéta Mars, kódové meno "EVA". Ako akt oddialenia realizácie, všetky 3 alternatívy zahrňovali kontrolu pôrodnosti, sterilizáciu a zavedenie smrteľných mikróbov na kontrolu alebo spomalenie rastu pozemskej populácie. AIDS je iba jedným z výsledkov týchto plánov ( sú ďalšie napr. SARS...). Rozhodlo sa, že keďže musí byť populácia zredukovaná a kontrolovaná, bude v najlepšom záujme ľudského pokolenia, aby sme sa zbavili nežiadúcich elementov v našej spoločnosti. Spojené americko ruské riadenie zamietlo Alternatívu 1, ale nariadilo pracovať na Alternatívach 2 a 3, na oboch v rovnakom čase.

V r. 1959 firma Rand Corporation organizovala Sympózium o konštruovaní hĺbkových podzemných základní. V zápisnici sú zobrazené stroje, ktoré vŕtajú tunel o priemere 45 stôp rýchlosťou 1.5 metra za hodinu. Je tam tiež znázornených množstvo obrázkov tunelov a podzemných priestorov, obsahujúcich komplexné zariadenia a dokonca aj malé mestečká. Vyšlo najavo, že predchádzajúcich 5 rokov podzemného konštruovania bolo úspešných.

Vládnuce sily rozhodli, že jedným s prostriedkov financovania projektov UFO a iných projektov na čiernom trhu by bol ilegálny trh s narkotikami. Mladý, ambicózny šlen Rady pre zahraničné vzťahy bol prizvaný "dnu". Jeho meno bolo George Bush, ktorý bol v tom čase prezidentom a C.E.O. firmy Zapata Oil z Texasu. Firma skúšala novú technológiu vŕtania na voľnom mori. Myslelo sa, že drogy by sa posielali z Južnej Ameriky na veže v mori rybárskym člnom a odtiaľ by sa normálnou dopravnou cestou dostali na pobrežie. Podľa tejto metódy by ani právnicka firma, ani iná zákazková spoločnosť by nemala právo hľadať takýto tovar. George Bush súhlasil a pomohol zorganizovať operáciu spolu s CIA. Plan fungoval lepšie než sa dalo čakať, rozšírilo sa to do celého sveta a dnes je už oveľa viac spôsobov, ako dostať nelegálne drogy do krajiny. Musíme si spomenúť, že George Bush začal predávať drogy našim deťom. Dnes CIA kontroluje všetok ilegálny svetový obchod s drogami.



Skutočný vesmírny program


Oficiálna verzia vesmírneho programu USA bola naštartovaná prezidentom Kennedym pri jeho inaugurácii, keď vyhlásil, že pred koncom desaťtročia USA dobije Mesiac. Akokoľvek nevinne vyzeral tento prísľub, tento mandát dovolil tým, čo boli zainteresovaní čerpať obrovské sumy peňazí cez čierne projekty a tak zatajiť skutočný vesmírny program pred americkými občanmi. Podobný program v Sovietskom zväze slúžil na rovnaký účel. V skutočnosti spojené americké, sovietske a mimozemské základne už existovali na mesiaci vtedy, keď Kennedy prednášal svoju reč. 22. mája 1962 vesmírna sonda pristála na Marse a potvrdila existenciu prostredia, ktoré môže udržať život. Následne potom sa vážnou stala otázka konštrukcie kolónie na plenéte Mars. Dnes jestvujú na Marse mestá obývané špeciálne vybranými ľuďmi z rozličných kultúr a profesií, vzatých z celej planéty. Verejná fraška antagonizmov medzi USA a ZSSR bola vedená celé tieto roky, aby bolo možné financovať tieto projekty, v mene národnej obrany, aj keď obe krajiny boli defakto blízkymi spojencami.



Vražda J.F.Kennedyho


V istom okamihu prezident Kennedy objavil nitky okolo pravdy, týkajúcej sa drôg a bytostí ET. V r. 1963 vydal ultimátum pre MJ-12. Prezident Kennedy ich uistil, že ak oni nevyriešia tento drogový lapsus, tak on to dokáže. Informoval MJ-12, že plánuje odtajniť do roka prítomnosť mimozemskej inteligencie americkým občanom a nariadil zostaviť plán realizácie svojho rozhodnutia. Prezident Kennedy nebol členom Rady pre zahraničné vzťahy a nevedel nič o Alternatívach 2 a 3. Z medzinárodného hľadiska boli operácie dohliadané MJ-12 a v Sovietskom zväze jej sesterskou organizáciou. Kennedyho rozhodnutie vnieslo strach do myslí tých, ktorí mali zodpovednosť. Jeho vražda bola objednaná Politickým výborom a vykonaná agentmi MJ-12 v Dallase.

Prezident Kennedy bol zavraždený agentom tajnej služby, ktorý riadil jeho auto v kolóne a tento skutok je zreteľne viditeľný na filme. Treba sa pozerať na vodiča a nie na Kennedyho, ak sledujete záznam. Všetci svedkovia, ktorí boli blízko k autu natoľko, aby videli Williama Greera zastreliť Kennedyho boli zastrelení do dvoch rokov od udalosti. Warrenova komisia bola fraškou a členovia Rady pre zahraničné vzťahy získali väčšinu na svoju stranu. Podarilo sa im ukolísať amerických občanov náhradnými vysvetleniami. Následne aj ďaľší patrioti, ktorí sa pokúsili zverejniť tajomstvo o UFO boli tiež zastrelení počas uplynulých rokov.

Počas obdobia pôvodného vesmírneho programu USA a pristátí ľudí na Mesiaci, každá expedícia bola sprevádzaná UFO. Mesačná základňa, pomenovaná Luna bola navštívená a nafilmovaná astronautmi Apollo. Dómy, tvary ako kostolné veže, vysoké zaoblené štruktúry, vyzerajúce ako silá, veľké banícke stroje v tvare "T", ktoré za sebou zanechávali stopy podobné stehom v mesačnom povrchu a v neposlednom rade veľké aj malé disky UFO sa objavili na záberoch. Je to združená základňa USA, ZSSR a inej inteligencie. Vesmírny program je fraškou a nehoráznym vyhadzovaním peňazí. Alternatíva 3 je realitou a nie len SCIFI. Väčšina astronautov programu Apollo je z času načas dotknutá týmto zážitkom a ich životy a následné stanoviská odrážajú hĺbku zážitku a to, že si museli dať náhubok na ústa. Bolo im nariadené, aby ostali ticho, v opačnom prípade by trpeli sankciami, až smrťou, ktorá bola nazývaná "ukončením záručnej doby". Jeden z astronautov skutočne vravel pre jednu z Britských TV a Aternatíve 3 potvrdzujúc viacero obvinení.

V knihe "Alternativa 003" bolo použité pseudonymum "Boba Grodina" namiesto skutočnej identifikácie astronauta. Bolo povedané, že v r. 1978 dotyčný spýchal samovraždu. Toto nebolo potvrdené a myslím, že niekoľko tzv. "faktov" bolo v skutočnosti dezinformáciami. Pevne verím, že táto dezinformácia je výsledkom tlaku, ktorého sa dostalo autorom a vlastne nuluje účinok snímku britskej TV "Alernatíva 3". Miestom riadenia medzinárodného sprisahania je Ženeva vo Švajčiarsku. Vedúcim telesom je združenie zástupcov zúčastnených vlád spolu s výkonnými členmi skupiny známej ako "Bilderburgers". Ich stretnutia sa odohrávajú pod velením "politického výboru" a ak je to potrebné a miestom ich stretnutia je jadrová ponorka pod polárnym ľadovcom. Tajomstvo je také veľké, že toto bola len jediná metóda, ako zaistiť to, aby stretnutia neboli odpočúvané. Môžem dodať, že kniha je asi na 70 percent pravdivá, podľa môjho poznania a poznania ľudí, o ktorých sa opieram. Verím, že dezinformácia bola pokusom kompromitovať snímok britskej TV informáciou, ktorá mohla byť potvrdená ako falošná, niečo ako keď v USA bol premietnutý dokument o Eisenhowerovom brífingu, pod eventuálnym plánom MJ12, čo tiež môže byť dokázateľným podvrhom.

br>

Mimozemské plavidlo


Od chvíľe, keď začala naša interakcia s ufónmi, stali sme sa vlastníkmi technológie za hranicami našich najdivších snov. Stroj, nazvaný Aurora jestvuje na základni v Area51 a robí pravidelné lety do vesmíru. Je to jednostupňová raketa, nazvaná TAV (transatmosferický stroj). Môže vzlietnuť zo zeme použitím 7 míľovej runwaye, dostať sa na vysokú obežnú dráhu, vrátiť sa s využitím vlastného pohonu a pristáť na tej istej dráhe. V súčasnosti máme a prevádzkujeme stroj typu disk UFO na jadrový pohon na základni Area S-4 v Nevade. Naši piloti urobili medzinárodné cesty týmto strojom a dostali sa na Mesiac, Mars a na iné planéty. Boli sme klamaní o pravej podstate Mesiaca, planét Marsu a Venuše a o skutočnej úrovni technológie, ktorú dnes vlastníme z tohto pohľadu.

Na Mesiaci sú miesta, kde rastú rastliny a počas sezóny menia farbu. Tento sezónny efekt existuje vďaka tomu, že Mesiac neukazuje stále svoju rovnakú stranu smerom k Zemi aj Slnku, ako bolo zverejnené. Je tam územie, ktoré mení svoj jas podľa sezóny a blízko je miesto, kde rastie rastlinný život. Mesiac má niekoľko umelovytvorených jazier a plies na svojom povrchu a v jeho atmosfére boli nafilmované aj mraky. Má vraj aj gravitačné pole a človek môže chodiť po jeho povrchu bez skafandru ak dýcha stlačený kyslík z fľaše a následne podstúpi dekompresiu, podobne ako hĺbkový potápač. Videl som fotografie a niektoré z nich boli naozaj publikované v knihe "Objavili sme mimozemské základne na Mesiaci" od Freda Stecklinga (no comment, mám svoje vedecko technické vzdelanie a som skeptikom o tomto odstavci...P.H.)

V r. 1969 vypukla konfrontácia medzi našimi vedcami a bytosťami ET na podzemnom laboratóriu v DULCE. Ufóni si urobili rukojemníkov z mnohých našich vedcov. Jedotky DELTA boli nasadené aby ich oslobodili zo zajatia ale oproti zbraniam mimozemšťanov ich zbrane nič neznamenali. 66 ľudí bolo zabitých. Výsledkom bolo, že sme odstúpili od všetkých spoločných projektov najmenej na 2 roky. Je možné, že došlo k zmiereniu a opäť sme začali interagovať. Dnes spojenectvo naďalej existuje.



Nixon donútený odstúpiť


Keď sa prevalil škandál Watergate, prezident Nixon mal v úmysle vybŕdnuť z búrky ako dôveryhodný, aby nemohol byť obžalovaný. MJ-12 mala v tom čase inú náplň práce. Spravodajské služby správne dospeli k záveru, že pokus obžalovať by otvoril spisy a vyniesol na oko verejnosti hrozné tajomstvá. Nixonovi nariadili odstúpiť. On odmietol, a tak prvý bravúrny vojenský kúsok, ktorý sa kedy udial v USA, bol zverejnený. Spojené velenie štábov poslalo správu s označením prísne tajné veliteľom všetkých armádnych zborov USA po celom svete. V správe stálo "Po prijatí tejto správy nebudete vykonávať už žiadne nariadenia Bieleho domu. Potvrďte príjem.".Táto správa bola poslaná celých 5 dní predtým, čo Nixon verejne naznačil a ohlásil, že odstúpi. Videl som osobne túto správu. Keď som požiadal veliaceho dôstojníka, čo by mohol robiť, pretože zrejme nariadenie porušilo ústavu USA, bolo mi povedané toto "Hádam asi počkám, či príde ešte nejaké nariadenie z Bieleho domu a potom sa rozhodnem." Nevidel som žiadnú správu z Bieleho domu, ale to ešte neznamená, že žiadna nebola poslaná.

Počas celých tých rokov od doby, kedy sa toto stalo Kongres a američania zrejme inštinktívne vedeli, že niečo nie je v poriadku. Keď sa prevalil škandál Watergate, išli s prúdom a každý si myslel, že agentúry budú vyčistené. Prezident Ford poveril Rockefellera zariadiť beh udalostí. Prinajmenšom si to každý myslel. Jeho skutočným účelom bolo odvrátiť Kongres a udržať beh zastieracích aktivít. Nelson Rockefeller, ktorý šéfoval komisii, ktorá skúmala spravodajské služby bol členom Rady pre zahraničné vzťahy a bol jedným z tých, ktorí pomohli Eisenhowerovi vybudovať mocenskú štruktúru v MJ-12. Rockefeller odhalil len toľko, aby si štváčov držal ďalej od svojich vecí.Podhodil Kongresu niekoľko kostičiek a kamufláž sa ako vždy šťastne vypracovala.

O niečo neskôr senátor Church dával svoje známe prednášky. Bol tiež prominentným členom Rady pre zahraničné vzťahy a len on zopakoval Rockefellerov skutok. Opäť sa spustila kamufláž. Keď sa objavila Iránska kontrašpionáž, mysleli sme si, že tentoraz to musí prekypieť. Zase zle. Napriek horám dokumentov poukazujúcich na pašovanie narkotík a iné skryté hrôzy, kamufláž opäť preplávala. Zdalo sa dokonca, že Kongres nešiel svojou zvyčajnou cestou vyhnúť sa sporným momentom, ktoré boli len pod povrchom veci. Mohlo sa stať, že Kongres vedel o celej veci a ani sa jej nevenoval? Sú to oni tí vyvolení, ktorých vybrali pre kolóniu na Marse, ak sa Zem začne sama ničiť?

Neviem ani začať, aby som označil to celé finančné impérium kontrolované CIA, NSA a Radou pre zahraničné vzťahy, ktoré kontroluje a perie peniaze z narkotík a podnikania spravodajských služieb, ale môžem Vám povedať to málo, čo sám viem. Množstvo peňazí je za všetkým, čo si viete predstaviť a je ukryté vo veľkých sieťach bánk a holdingových spoločností. Mali by ste sa najprv pozrieť na Bankovú spoločnosť J. Henryho Schrodera a ďalej na The Schroder Trust Company, Schroders Limited (London), Helbert Wagg Holdings, LTD., J. Henry Schroder-Wagg & Co., LTD, Schroder Gerbruder and Company (Germany), Schroder Munchmeyer Hengst and Company, Castle Bank a jej holdingové spoločnosti, Asian Development Bank, a na chobotnicu Nugan Hand bánk a holdingových spoločností.


This page is copyright (c) 1996
-2014
www.aufob.org



Komentáre

#1 | miedniczek dňa 15. júl 2019 20:02

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Vygenerované za: 0,18 sekúnd
1,326,649 návštev