Prihlásenie

Meno

Heslo



Nie ste užívateľom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.

Mailing list

Meniny


Dnes má sviatok

Nový Web ?

Potrebujete nový Web ?

Aj my bežíme pod nimi !!!

Dlhé roky a maximálna spokojnosť

Hlásenia UFO CZ

UFO hlásenia.

Na tejto stránke sú uverejnené Vaše pozorovania, hlásenia a fotky, ktoré došli na adresu Asociácie.

08.02.2007 sme obdržali e-mail s takýmto textom :

 

Zdravím asociaci a posílám záznam jednoho mého zážitku.

 

Jak jsem viděl UFO

 

Bylo to cca před třemi lety.

Jedné letní noci jsem se nacházel ve Zlíně Malenovicích, na Slatinách. Byla to zahrada za chatou v místní zahradní osadě. Seděl jsem na lavici, čuměl na nebe a náhle jsem uviděl jak se zpoza lesa objevuje letící objekt, jasně svítící. Že by družice ? Napadlo mě nejdřív. Objekt tak totiž vypadal, ale jak jsem si v zápětí uvědomil byl mnohem jasnější. Že by letoun? No jo, ale takhle nesvítí letadla došlo mi ihned. Mezitím se mi objekt v naprosté tichosti dostal nad hlavu a já zpozoroval druhý, který ho následoval po stejné trase. Že by to fakt byly letadla a piloti si nebyli jistí vzájemnou polohou a v zájmu zabránění možné kolizi rozsvítili všechna světla co mají? Napadlo mi znovu. Jaké bylo moje překvapení když druhý objekt nad mou hlavou ostře zatočil vpravo o devadesát stupňů a pokračoval jako by nic až za obzor. První objekt letěl stále stejným směrem. A to je celá sranda.

 

Nepotřebuji žádných vysvětlovačů a jiných individuí k objasnění toho co jsem viděl.Nebyly to ani letadla, ani družice, ani jistý astrosysyfos :)

 

• Objekty měly oba po celou dobu stejnou úroveň jasu, asi trojnásobnou, než mnou často pozorované družice.

• Na Slatinách byl klid, ticho. Byly slyšet auta projíždějící po hlavní silnici, houkání vizovického expresu, cvrkot cvrčků...

• Jsem letecký fanda, takže jsem si jist, že objekty rozhodně neměly tzv. poziční světla jako všechny letouny létající tu noc.

• Objekty taktéž neměly tzv. stroblight, zábleskové majáčky viditelné i na cca 100km jež dnes používá každé v noci letící dopravní letadlo.

• Objekty se pohybovaly zcela bez slyšitelného hluku, a to jsem je měl téměř nad hlavou v úhlu vůči horizontu cca 80 stupňů, dopravní letoun ve výšce cca 12 km je za tiché noci a v této pozici slyšet vždy.

• Po chvíli přelétající dopravní letoun v úhlu vůči horizontu cca 30 stupňů a tudíž logicky dál než mnou viděné objekty (pokud bych je považoval taky za dopravní letouny v jejich obvyklé letové hladině) byl slyšet zcela zřetelně.

• Družice, či něco lidského oficiálního na oběžné dráze? Vyloučeno! Stále ještě používáme trysek raketových motorů pro změnu směru = nutná změna jasu objektu. A za druhé byly li objekty ve výši oběžné dráhy a jeden z nich zatočil na nepatrném poloměru vpravo tak přetížení by bylo extrémní.

• Vojenské letouny? Těžko neslyšet dva Albatrosy, natož Grippeny...

 

 

Takže zbývá jediné.

 

Viděl jsem tzv. UFO neidentifikované létající objekty.

Oficiální létající pozemská technika to na 100% nebyla.

Takže buď neoficiální nebo tzv. emzáci :)

Pravdu neznám.

 

Petr M.

 

Je to veľmi zaujímavý prípad, na autora sme sa obrátili o dodatočné upresňujúce informácie, viac až neskôr až odpíše. Ale môžete sa vyjadriť aj vy milý-á čitateľ - čitateľka napríklad cestou diskusie alebo priamo na náš e-mail.




This page is copyright (c) 1996
-2014
www.aufob.org


Komentáre

Žiadny komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Vygenerované za: 0,04 sekúnd
1,327,748 návštev