Prihlásenie

Meno

Heslo



Nie ste užívateľom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.

Mailing list

Meniny


Dnes má sviatok

Nový Web ?

Potrebujete nový Web ?

Aj my bežíme pod nimi !!!

Dlhé roky a maximálna spokojnosť

Kozárovce 2010

Kozárovce 2010

Minuloročný piktogram v Kozárovciach má pokračovanie aj tohoto roku, je krásne vidieť aj na následnej plodine, teda na tohto roku zasiatej repke a presne ako sme zistili, teda bez tých sfalšovaných vĺn. Pozrite si fotografiu ...



ktorá vznikla 1 mája 2010. Autorke týmto vyjadrujeme srdečnú vďaku za fotografiu ako aj povolenie ju publikovať. Niektorí naši členovia a spolupracovníci sa chystajú oblasť navštíviť, len sa obávame, že repka už medzičasom odkvitla a teda nebude nič už vidieť.

WUMa.



Dnes 17 mája 2010 sme dostali od autorky ďalšie fotky a podrobnejšie informácie. Citujem z e-mailu :

Dobrý večer, tak Vám posielam nejaké foto. Zábery na piktogram sú z 1. mája a v piktograme 11.5.2010. Repka olejka je tam, kde ovos ležal na zemi nižšia a riedko zídená. Cez víkend som šla okolo a repka už takmer odkvitla a teraz po tých dažďoch už to bude len zelené. Predpokladám, že zo skaly to asi aj tak bude viditeľné. Prikladám aj zimný záber z januára 2010, nech sa ľudia dokonale nabažia najkrajšieho kvetu na Slovensku. Inak som veľmi zvedavá, či to prežije ďalšiu orbu, a taktiež kto a prečo tam dorobil tie vlny.











Ďakujeme za fotky aj informácie, ktoré vzhľadom na to, že neustále prší a nevedeli sme kvôli tomu tam ísť a zistiť vec na mieste veľmi vzácne. Veľmi zaujímavá ja aj tá zimná fotografia, dá sa povedať, dejú sa len veľmi ťažko vysvetliteľné veci.

WUMa.



This page is copyright (c) 1996-2014
www.aufob.org

Komentáre

Žiadny komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Vygenerované za: 0,04 sekúnd
1,327,735 návštev