Prihlásenie

Meno

Heslo



Nie ste užívateľom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.

Mailing list

Meniny


Dnes má sviatok

Nový Web ?

Potrebujete nový Web ?

Aj my bežíme pod nimi !!!

Dlhé roky a maximálna spokojnosť

Nórsky prípad

Nórsky prípad

Nezvykneme preberať cudzie články, no keď som tento našiel na stránkach priateľa, tak ma zaujal, že som ho poprosil o zvolenie článok prevziať.

SPIRÁLU NAD NORSKEM NEMOHLA VYTVOŘIT RAKETA



9. prosince 2009 (přibl. od 07:47 do 07:57) se nad temným norským nebem vytvořil velice zvláštní úkaz - bílá rotující spirála s jakýmsi modravým oblakem šroubovicového tvaru, který byl svázán se středem spirály. Pozorovatelé pomocí fotografií a videozáznamů zdokumentovali dvě fáze celého jevu. Rotaci spirály náhle vystřídal neustále rostoucí temný kruh (nebo koule), který postupně celou spirálu kromě modravého oblaku pohltil (nebo zastínil).

Podezření bylo směrováno na Rusko a na jejich neúspěšné testování rakety Bulava. Rusové okamžitě popřeli, že by s tím měli něco společného. Druhý den své prohlášení otočili o 180°, testování rakety potvrdili a přijali myšlenku, že záhadný jev mohl být vytvořen právě tímto testem. zdroj: dailymail.co.uk

Ovšem vysvětlení, že tento úkaz způsobila raketa, je naprostou lží a kamufláží skutečné pravdy. Takový jev v žádném případě raketa způsobit nemohla. Dokonce by toho nebyla schopna žádná oficiálně známá technologie.

Na naprostou absurditu závěrů s raketou ukazuje hned několik aspektů. Na fotografiích je jasně vidět, že se nejedná o pouhý rotující svítící bod, který by na nebi vytvářel pohon rakety, ale že se jedná o obrovskou spirálu, která svítí po celé své ploše jako celek. Uprostřed je sice světlo nejintenzivnější, ale září celá spirála v celém průměru, byť od středu jas stále více slábne. Toho by bodové světlo z pohonu rakety v žádném případě nebylo schopno.

Spirálu potom začne náhle pohlcovat temný kruh, který se zvětšuje konstantní rychlostí a nijak nemění svůj tvar, je to stále přesný kruh. Pokud by raketě došlo palivo nebo pokud by explodovala, pozorovali bychom náhlé zhasnutí a v okamžiku by na nebi nebylo vidět vůbec nic, nebo bychom v případě exploze pozorovali jasný světelný záblesk. Ale v žádném případě bychom neviděli takto pravidelně rostoucí černý kruh, který celou spirálu postupně pohlcuje.

S jistotou lze vyloučit všechna vysvětlení, která směřují k atmosferickým optickým jevům, laserové show, odrazu světla od družice atp. Takovou anomálii by navíc nebyla schopna vytvořit žádná veřejně známá technologie.

Motivů, proč skrývat pravdu plachtou s nápisem Bulava, může být mnoho. Může jít jak o snahu potlačení paniky tak o skrývání experimentů, které se však netýkají testování raket, ale něčeho nesrovnatelně většího a závažnějšího. Někomu zamlžování skutečnosti stálo dokonce za zaplacení expertů, aby verzi o raketě potvrdili a nikdo o tom už nepochyboval. Na internetovém serveru discovermagazine.com je dokonce od nějakého odborníka animace, která se snaží veřejnost přesvědčit o pravdivosti tvrzení s raketou. Animace sice částečně reálné chování rakety při selhání pohonu popisuje, ale z již řečených důvodů by v žádném případě nemohla vytvořit takový úkaz, který byl nad Norskem pozorován. Závada na odstartované raketě byla zkrátka jedinou věcí, kterou by bylo možné alespoň částečně pravdu zastínit.

Několik výběrových fotografií, které celý úkaz dokumentují:



















Na internetu se nachází také velké množství videozáznamů, ale vzhledem k velice krátké době expozice jednotlivých snímků videosekvencí se úkaz na těchto záznamech jeví spíše jako rotující bodové světlo a velikost a rozsah celé spirály téměř není rozeznán. Kvalitní záznam nám může poskytnout pouze statický snímek vytvořený fotoaparátem, u kterého lze nastavit mnohem delší dobu expozice.

Dokumentující videozáznam (velikost a rozsah spirály je sice velice špatně rozeznatelný, ale růst černého kruhu je zřetelný poměrně dobře): Link

Prevzaté z http://adambenda.net

WUMa.



This page is copyright (c) 1996-2014
www.aufob.org

Komentáre

Žiadny komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Vygenerované za: 0,05 sekúnd
1,326,709 návštev